blackrat Creative Commons License 2007.10.31 0 0 1564

Hát én semmilyen hordás karaktert se csinálnék, még ha úgyahogy tetszene is, mert akkor is csak abba a nagyon béna környezetben kéne lenni, és akkor is a többi béna karakter képét kéne bámulni, azt meg nem sokáig birom.. :) De tény hogy a hordások sokkal összetartóbban vagy nem tom, de csapatban mindig jobbak. Na jó, ha nem is mindig, de sokszor. Jah, a taurent amúgy én is birom, az legalább jól meg van csinálva. Mármint csak a pasi, ahogy te is mondtad. A csaj szerintem is nagyon béna lett.. Az undedekbe meg csak azt birom amikor táncolnak! Tisztára rokkerek! :D De egyik másik elég ocsmányul néz ki. Na meg az a csonváz ló! Elég morbid..

Allisok közül még tényleg az ember az ami úgy elmegy. A nightelf ugye a legjobb. :) A dranei-eket láttad már olyan hosszú palástal? Az aztán nagyon béna! :D Mert nekik ugye ott van a farkuk, és azt "tartja" a palástot. Mikor megláttam az első ilyent, szakadnom kellett a röhögéstől! :D

Öcsémmel pont ma beszéltünk a wowról, és mondta, hogy már kijött a 2. kiegészítője, ahol már lvl 80-asok lesznek, meg gondolom még pár új hely meg faj..

Háát, már én is tervezgetem, hogy milyen laptopot akarok majd, és gyülytögetek, hogy mire meglesz, meglegyen nekem is a saját accountom, meg a féléves GC is! :D Már tűkön ülök! :DD

Előzmény: Dorinesz (1563)