Dorinesz Creative Commons License 2007.10.31 0 0 1563

Jaj a hordás karakterek nekem se tetszenek! De csak azért sztem, mert tök gonosznak vannak beállítva. Élőholttal nem leszek, mert ritka undorítóak, a bloodelfek valami hisztérikáknak vannak beállítva már ha csak a nevetésüket nézzük akkor is, egyedüli karakter, amit ha muszáj lenne hordást indítanék, az a tauren, mert az inkább állatiasnak van beállítva, mint gonosznak. De abból is csak pasit, mert a nők irtó hülyén néznek ki a kis melltartójukkal. :-DD Szóval maradok én is az allinál, még ha sokkal bénábbak is, mint a hordások. És én is jobban kedvelem a nightelfeket, csak az a helyzet, hogy nem lehet minden karakter night elf. Kezdjük a harcosommal, amivel gondolkoztam azon, hogy night elfet indítsak-e, és aztán rájöttem, hogy annak embernek kell lennie. Mert az ember harcos kap meg alapból olyan dolgokat, amiket azért kap meg, mert ember, szal a többi nem tudja. Meg az ember az még bejön, de a draeneiek már nem annyira. Sztem tök béna mozgást csináltak nekik, meg a draenei harcos is elég bénán nyomatja, de csak a nők mozognak bénán, a pasik elég jól csinálják.

Azon gondolkoztam, hogy a druidámat lehet, hogy át fogom talentozni 70-en gyógyítósra. Merthogy akkor már olyan nagyon más nem lehet majd csinálni, csak instázni, vagy bg-zni, és oda elkel ha atom király módon tudok gyógyítani. Csak a moonkinomat fogom sajnálni, meg a fákat, mert azok nagyon tetszenek, de lehet, hogy addigra megunom. :-D Még nem tudom. A sámánomat is gyógyítósra gondoltam talentozni, csak a sámánom még csak 8-as. Lehet, hogy megvárlak vele, hátha addigra már neked is lesz account-od. :-DD

A druidám már 55! :-DDD Igaz nem nagyon játszottam vele az utóbbi időben, szal sokkal több is lehetne már, de most mindenki rákapcsolt a gildben, kénytelen  leszek én is, mert soha nem leszek 70! És én a druidámat mindenképpen 70-nek akarom, ha törik, ha szakad! Szóval tekerhetek. Meg a hunteremmel is szeretek játszani, csak nem tudok soha, mert a druidámat kéne nyomatni. Csak az a baj, hogy néha már tökre csömöröm van a druidámmal, mert néha tök nehéz, és nem is tudok kvesztelni, mert folyton meghalok, és olyankor átlépek a kiskarimra, és azzal játszom, csak akkor meg a nagy nem fejlődik semmit.

Na megyek sziasztok

Előzmény: blackrat (1562)