Sziasztok:)
Klárikám, Chri állapota változatlan, ott van még ez a daganat szerüség a torkában. Férjem hívott és mesélte, hogy neki is volt hasonló 18 éves korában amikor bekerült a föiskolára. Kórházban kezelték, nála allergiára gyanakodtak, ugyanilyen gumó nött a torka mélyén.
Az Aldi csodaszép, hatalmas, majdnem kétszer akkora mint a Lidl amibe járok. Gyönyörü,gusztusos minden polc, a mélyhütöládák is, óriási a választék. Egyedül a zöldséges része nem olyan mint a Lidlben, pl. nem kaptam fokhagymát:( Meg a cukkinit és a padlizsánt hálóban árulják, nem darabonként. De sürün fogok járni, az biztos. Ma az összes pénztár nyitva volt, a nagy tömeg ellenére 10 perc alatt bevásároltam:)
Vettem 70 dekás lazacfilét paradicsomos,bazsalikomos bevonattal, meg szarvashúst kockára vágva. Mindezt nagyon kedvezö áron!
Ma ebédre Chri zöldborsófözeléket kívánt, sütök hozzá pár halfilét panírozva. Magamnak elövettem egy pici pisztrángot, spenótgratint készítek hozzá valószínü. A halat meg fóliába csomagolva sütöm meg, füszervajjal megkenve.
Ildikó, örülök, hogy látlak, várom a képeket Rolikáról!
Szép napot Mindenkinek!