BZoltan Creative Commons License 2007.10.31 0 0 3260
"bizonyos mérték fölé koncentrálni a bort nem áll jól minden fajtának és termőterületnek."

valószínűleg igazad van... nekem a szemléletemet az korlátozza le, hogy mi a Somlón vagyunk és ott sok-sok éven keresztül az volt a probléma, hogy híg és maróan savas bort csináltak sokan éretlen szőlőből... igazándiból kevesen vették a fáradságot ahhoz, hogy megnézzék milyen boort is ad a hegy ha a maximális koncentrációt keressük. Takács Lajos szemlélete és eredményei azt igazolják, hogy nem vagyunk egyedül az ilyen ambíciókkal.

Szóval eglszen egyszerűen kiváncsi vagyok, hogy milyen tud lenni egy nagyon koncentrált somlói bor. Ez pedig erős hozamkorlátozással, érett és jó minőségű szőlőből, áztatással, alacsony lékinyeréssel lehet szerintem elérni.
Előzmény: RAMBO (3255)