Szép napot Lányok!
Nekem már sül a Halloween-es sütőtökös sütim, ebédre viszont anyósomékhoz megyünk majd, úgyhogy főzni lehet, hogy ma nem főzök, bár vacsorára már kinéztem egy csirkés recit....majd meglátjuk;O)
Erika, remélem Chri jobban van már, gyors gyógyulást neki! Én még sosem voltam Aldi-ban, milyen?
Vica, mi egymásközt a férjemmel magyarul beszélünk, ugyanis ő megtanult akkor, amikor megismerkedtünk, és mivel szívügye Magyarország, nem akarja elfelejteni a magyar nyelvet. Így nekem jóval nehezebb volt viszont görögül megtanulnom, nem is beszélek még tökéletesen, de azért eladni már nem lehet:O))) Viszont olvasni hamarabb tudtam görögül, minthogy megértettem volna, hogy mit is olvasok!:O)))
Melinakival eddig magyarul beszéltünk, csak anyósomék szóltak görögül hozzá, de mivel itt fog oviba és suliba járni majd mostantól inkább mi is a görögöt nyomjuk és ha abban már megérti azt, amit az ő szintjén tudnia kell, akkor folytatom én a magyart vele, de akkor jobb ha már csak én. Hogy jól vagy rosszul csináljuk-e nem tudom, de vannak ismerőseink is vegyesházasságban, és nekik ez a módszer nagyon bevált...
Jól néz ki a "talált" lecsó is, na de a rántotta is bejön nekem, ha maradt egy kicsike...
Egyébként nagyon jó vagyok, megérdemlem a macit!!!:O))
Na jött egy úthenger, felkeltette a gyereket, mennem kell, majd jövök és folytatom, csók!