na, akkor asszem most pont én jövök.....
kissé végkimerült állapotban, de annál lelkesebben................
most zuhiztam, felvettem a jol megbecsult zöld selymis otthonka bemelegitőmet........és asszem mára végeztem is minden értelmes dolgoggal.
a munka megy, főnök néni mindig kitalál vmi kreativ feladatot, most épp vmi észt csapatnak kell angolul levelet irnom, nem tom pontosan miről, de mint tudjuk, minden kialakul........
sarolt forditásával futom a maratont és ha beleszakadok is végzek vele holnap, hogy párizsban nyugodtan lehessek............pár napig.............
olyan kellemesen elvagyok, élvezem, h nyugi van ma 1 kicsit.
ja és ma nem birtam rendesen beszélni franciaul, mire christine (mér van ennek ilyen hosszú neve) felvilágositott, hogy nyugi, ez azért van, mer 4 napja csak angol szöveget bámulok, összeszedve minden jogi szokincsem, amihez junius óta, nem volt szerencsém, de érzem, h jóóó vagyok, hohhoho
ferikém, le a kalappal, elolvastalak, hát mint valami mintapolgár, igazán grtulálok.....
orsikám, remelem jo volt a tegnap estétek kettesben.......
danikám, hát komolyan hasitassz banyek, erről a petráról meg bővebben számolj már be
eni, igazán örülök a piercing körül ilyen nagy a harmónia, ez azért valóban megnyugtató............édesanyád fejét azért megnéztem volna, olyan piroska nénisen.........
hamarosan jövök!!!
nagy ÖLEL SZERET csomag mindenkinek!
(a jugoszlávokat sem elfelejtve, én ettől még mindig kész vagyok)