asta Creative Commons License 2007.10.30 0 0 2466
Gyurika, én erre nem tudok válaszolni? Mit tudom én van-e összefüggés és az milyen. Ha pedig elkezdenék arról hadoválni, hogy az illető egyéntől, a gondolati enegiájától vagy mittudomén mitől függ a sorozata, akkor már megint kezdünk elszállni:O))
Szóval ennek a magyrázatához hozzá sem fognék.
A minden mindennel összefügg témát csakn és elvi szinten tudom most nagyhirtelen kimutatni, pl. ha egy rongyot meghúzol az egyik végén, az anyag megfelelő szabályok szerint alkaváltoztatáson megy keresztül, ugyanigy, ha egy embert megsértesz, annak is megvannak a következményei, amelyek alapul szolgálhatnak egy esemény vagy reakció kiváltásához. Vagy ha ilyen ronda az idő, többnyire szomorú vagy és ha szomorú vagy másképpen fogsz reagálni egy konkrét eseményre, mint akkor ha jó idő van, meg ilyesmik. Az egyes emberekre ható ilyen olyan kis hatások pedig összegződve kifejeződhetnek egy korhangulatban, esetleg forradalmakbanstb. Ilyen értelemben a te apró kis szurkapiszkád is belejátszhat egy nagy világesemény kialakulásához:O)))

Nagyobb mértékben pedig a világ egész, és minden kis része együtt rezeg az egésszel.
Előzmény: gyurika31 (2463)