De! Van ilyen kör is a rendszerben, amiért szeretem ezt a kocsit, és az előzőt is szerettem (GC). De látom, hogy a féklámpák jók, erre szinte mindig odafigyelek, dugóban, mögöttem álló lámpájából visszatükröződve, egyéb kirakatokból. És utálom az igényteleneket, akiknek nem ég egyik, vagy mindkettő, csak a pótfék, mondjuk. Meg a letestelt, tolatólámpával közlekedő, indexszel fékező és stb kókányoktól is besírok. És hiába megy a rendőr mögötte, semmit nem tesz. Azonnal kitessékelném izzót cserélni / otthagyatnám vele a verdáját, zéroTolerance. Aki meg tud venni egy verdát, az egy izzót is tudjon kicserélni, stb! (Nem kibúvó, hogy annyira bonyolult, hogy szervízbe kell vinni..) Meg akinek telik kocsira, annak telljen headszetre is, mert filléres tétel, és nem kell égnie üzleti partnerek és utasok előtt, hogy leteszi: "várjá, rendőrök", majd újra előveszi az öléből a telefont. Tré.
Na de felhúztam magam!!
Szóval a féklámpák jók.
És nem csökken/szökken a fékfolyadék sem, a tartályból nem. Alatta sem fedezek fel foltot, de most majd direkt megnézem. Tudom, hogy nincs. A gumicsövek a GCn elég öregedettek voltak, ezen nem tudom, milyenek, de szárazságot látok mindenfelé, ahogy emlékszem. Bár most már tükör és zseblámpa kell a kukucskához.
Akkor bárdi-kódja valakinek? :)
DRD - 626