Motun Creative Commons License 2007.10.30 0 0 3386
Helló mindenki.
Jártam én is Sartiban, meg más helyeken is. Nagyon jó kis hely csak nem huzamosabb
időre.Egy két napra ideális, de nem töbre.Maximum kettő. Mert másnap már uncsi, és ahogy más településekhez hasonlóan itt is motorra vagy autóba kell pattani hogy mind távolabbra barangolj látnivaló után. Aki a faluban lakik nem tud állandóan a Narancspartra futkozni. Odakinn a parton pedig hát .... én toleráns vagyok mindennel szemben ha már a sorsom oda vetett, de.... fekszel a parton mint a süketek, lezuhanyozni nem lehet, Wc-re menni nem lehet,( ha csak magyar szokás szerint a vízbe nem) nincs élet a parton, vizisport efféle.Minden este a szomorú öregasszonyok üldögélnek a ház elött. Nagyon kevés estére a tér körül öszpontosuló élet. Szó se róla apró pici görög település, ez minden.
De... és ez a lényeg emiatt én nem gyülölöm Sartit, nem mocskolódok, nem gyalázom, nem emlegetem hogy " fospörkölt" meg hogy " zsíros pörkölt zabáló bunkók járnak csak oda" meg " aki oda jár az sajnálni való".... mint ahogy teszi ezt más a Paralia topicban. Már két embernek is lehet eltérő a véleménye, csak az egyik nem gyalázza, nem szólja le ezért a másikat. Az meg úgyis kivitelezhetetlen hogy valami mindenkinek egyformán kellemes legyen.
Helló mindenki és bocs hogy foglaltam a helyet.