litati
2007.10.30
|
|
0 0
3255
|
Jó reggelt!
Klári, a gyerekek gyönyörüek. Olyan aranyos a kis Melinaki ebben a ruhácskában! Sok finomságot ettettek. A baklava rajta van a képeken? Csak nem azok a kiflik azok? Mert nekem is csak az a bajom a baklavával, hogy túl édes.
Köszönöm, a pizza receptem nagyon jó volt, isteni volt az egész, csak én lehettem béna. Nekem is SIEMENS sütőm van, és eddig nem volt gond, most valószinüleg nem kellett volna a legalsó polcra tenni 220 fokon, de hát ezt irta a tüzhelyhez mellékelt utmutatás. Hát mindent ők sem tudhatnak. Igaz, hogy az utmutatás csak 15 perc sütést ír, én meg 25 percig sütöttem, mert elég vastag volt a tészta (mi vastag tésztával szeretjük), és a tésztának kellett is ennyi, pont jó puha lett, 15 perc után meg szerintem nyers maradt volna. Azt már megfigyeltem, hogy akkor és ott marad nekem nyers az alja, amikor teszek az aljára egy vízzel teli tálkát (kelt tésztáknál), hát fölötte nyers marad. Az utóbbi időben már nem is teszek.
Erika, Chrinek mielőbbi gyógyulást!
Lányok, maradt még nyers pizzatészta, azzal mit lehetne ma kezdeni?
|
|