rágica Creative Commons License 2007.10.30 0 0 3254
Szép, jó reggelt kívánok Mindenkinek!
Klári!
Hogy micsoda bulin voltatok?! Melinaki tündéri kislány! Nagyon édesek ott ketten a képen! Jó volt látni Téged is!
A csirkés receptjeidet mentettem. Tegnap visszaböngésztem a fórumot, mert volt egy időszak,amikor csak olvastam, és nem volt időm menteni a recepteket. Találtam 2 fotót, amihez nem leltem a receptet. Megkaphatnám?
Erika!
Én is hallottam már erről a mandula visszanövésről. Nagyon sajnálom, remélem azért egyszerűbb lesz a gyógyulás! Minden jót Chrinek! Tehetséges és mellette nagyon szép fiad van!
Andi!
Remélem jól döntesz autó ügyben! Mert ugye ez nem olyan, hogy majd veszek egy másik színűt is, ha ez nem tetszik. Szerintem a kék nagyon elegáns szín, bár roppant kényes.

Tegnap én nagyon ügyes kislány voltam. Megpucoltam az összes ablakot. Volt belőle bőven, egész nap azt csutakoltam. Persze a függönyöket is lemostam. (Hogy mennyivel világosabb lett a lakásban?! Pirul!)
Ma pedig konyhai sika-mika lesz. Van még zöldborsó levesem, a férjem csak egy kis sajtos tésztát kért, így bőven van időm tenni-venni.
Szabolcs este jön haza, mert csak a szerdát kapták meg őszi szünetnek, akkorra majd sütök egy kis tejes pitét. Norbi pedig csak holnap, mert ő az estin ugye késő estig van.
Holnapra már kitaláltam, hogy húsleves lesz, és valószínűleg meggyes mákos gombócot főzök. Most, hogy megtanultam gombócot csinálni, be kell pótolni a húszegynéhány évet! Szerencsére nem bánják a fiúk. Csak Szabolcs morog, mert szerinte túl kevés benne a hús. Majd neki belecsempészek megint valami húsost.
Legyen szép napotok!
Klári! Itt vannak a képek.
- Juharszirupos csirke
- Halálosan finom csokis, mogyorós szelet