latsia1 Creative Commons License 2007.10.30 0 0 3250
Jó reggelt Lányok!

Lilikém, ne hidd, nagyon hamar megvolt minden, igaz addig D. volt a bébicsősz, mert már ien aktívan venné ki a részét a gyerek a konyhai teendőknek, ha hagynám!:O)))
Úgyis mint mosogatógép kipakolás, fiók-kihuzogatás, morzsa-felszedés egyenként egy ujjal....:O))
Nem tudom miért éghetet meg a pizzád alja, nem ismerem a Stahl receptet, én mindig a Jamie Oliver pizzáját sütöm és attól függően, hogy vastag vagy vékony tésztát akarok hagyom kelni, vagy nem. ha érdekel, beírom Neked a receotjét.
Viszont most vettem egy olyan pizzasütő lapot, ami alul lukacsos, ki fogom próbálni, kíváncsi vagyok lesz-e különbség?
Egyébként én meg most pont azon szenvedek, hogy ez a sütő nem süt alul /sose láttam ilyet, pedig Siemens/ és így a már kész sütinek nyers marad az alja, vissza kell tenni a sütőbe letakarva és tovább sütögetni.....úgyhogy össze kellene adni a Te és az én sütőmet és osztani 2-vel, hátha akkor jól járnánk:O)))

Hoztam képet a szombati buliról, csináltam egy pár fotót a kajákról is. A Baklava annyira isteni volt és olyan jópofa így feltekerve, hogy begyűjtöm a recepetjét, mert nem volt olyan túlédes szotyogós....ezért is ízlett nekem és a többieknek nem nagyon!:O))

1. az Ünnepelt - Christos
2. az egyik meghívott - Melinaki selyemben:)
3. édeskettes
4. dekoráció
5. torta
6. estefelé húvösödik, már kardigánban

Előzmény: litati (3249)