kisHeni Creative Commons License 2007.10.30 0 0 300
ja és a piercing: hááát. lazábban vették, mint ahogy gondoltam - anyám vágott egy tipik olyan fejet, mint amikor nem tetszik neki valami, de örült, hogy lát, szoval viszonylag könnyen sikerült áthidalnia. nem tudom, mit szólt volna, ha a sittes tetkómat is észreveszi :D:D:D:D

nagyban bizonygattam, hogy ha kiveszem, nem látszik; ő meg nagyban bizonygatta amikor elhagytam a régit, hogy ne tegyek be újat, mert el fog fertőződni. ekkor én közöltem, hogy praktikusabb lenne venni mégegyet, mielőtt beforr, mert meg akarom kímélni magam egy újabb szúrás fájdalmától és költségeitől. :)

ja és igen: a fémdetektoros kapu nem jelez be, ha átmegyek alatta, de még bizonytalanul fújok orrot :D

asszem ezt a témát egy évre eléggé kiveséztem, de ha mármi más részletre kíváncsiak vagytok ezzel kapcsolatban, kérdezzetek bátran, szívesen válaszolok :)))

attilának az volt a legújabb vesszőparipája, hogy 'választhattam volna valami déli, melegebb országot is', szerintem egyikük sem vette komolyan, amikor mondtam nekik, hogy nyugi, jövőre spanyolországba megyek :D