Érvek:
1. Bíztam benne, hogy a te etikai szabályzatod esetében fel sem merül, hogy ez belefér -e vagy sem. Ehez egyébként nem kell etikai szabályzat, csak símán józanész.
Annak idején nekem is volt olyan, hogy egy adott döntő meccset együtt izgultam végig egy haverommal, aki mondjuk szintén Yankees szurkoló volt, de eszünkbe sem jutott volna, hogy egy Fórumon beszélgessünk, hanem pld. MSN-t használtunk erre a célra. Ez a stílus nem a bandwith miatt problémás, hanem sokkal inkább a nem rendeltetés szerü használat miatt. Gondolom ezt nem olyan nehéz belátni egy Bosox drukkernek sem. :)
2. Történetesen én is leírom neked ismételten, hogy ennek semmi köze ahoz, hogy ki milyen szurkoló. Ha te a Rockies-nak szurkoltál volna, akkor ugyanúgy leírtam volna, azt, hogy egy fórumot így használni elég nagy hülyeség.
3. Éves szinten elég sokan írnak a Fórumba. Attól, hogy ti fél másodpercenként irogattatok, nos ezzel nem a baseball ÉVES ünnepét járattátok le, hanem inkább saját magatokat. Persze ez még nem lenne olyan nagy baj, ha nem zavarnál vele másokat is. :)