licika Creative Commons License 2007.10.29 0 0 417

Nálunk a bevált nasi a szottyadt zsemle!Cipeli egy-két kört aztán lefekszik és megeszegeti.

És képzeld, ma kiesett Bagi első tejfoga!!Pont a gumikarikájával játszottunk,amikor észrevettem, hogy van rajta valami kis fehér.És egy tejfogacska volt!!Majd hoz neki valami szépet a fogtündér!

Szerintem bele kell törődnünk, hogy etetőgépnek néznek minket a kis drágák, bár nyúzni meg játszani sem vagyunk utolsók!!!Mi ma az okosodás mezejére kezdtünk lépni, mert a mérete miatt sem tartható a felugrálás,meg a kézrágcsálás.Nem egyszerű bevésni Bagira csökönyös agyába a dolgot, de azt hiszem,menni fog.Ha rosszul viselkedik, látványosan besértődöm és nem állok vele szóba,amíg észhez nem tér.Ez a mai móka.

Chubi igényel emberi közreműködést a játékhoz, vagy elvan egyedül is?Bagi elég jól eljátszik magában, de azért kell neki napi sok-sok óra közös hülyülés.

Etetés ügyben van itt szerintem nálam nagyobb szakértő is, Bagi naponta 3szor eszik, reggel-este száraztápot, délben meg kutyakonzervet főtt kajával. De ő is nagy éhenkórász!!Ma banánt is evett.Szóval passz!

Előzmény: Moya72 (416)