Pedig igyekeztem nagyon titkolni, szemérmes ember vagyok. De Kocsis Pistának is én voltam a jóebédhez szól a nóta:) Fel is hívott, el is akarja olvasni a könyvet, ami egyébként tényleg jó, én csak rontottam rajta a fordítással.
Egyébként én nem is tudtam, hogy pontosan melyik nap és mikor megy le, csak hogy melyik műsorban.
Sajnos Akkert se láttam. Tévében egy ideje csak az esti mesét nézem, azt is dvd-n:) Miben szerepeltél? Valami drogprevenciós cucc, vagy katrosa-rap?:) Nincs fenn a neten?
Éljen a disaster-csapat az óhazában! Figyeljük a híreket, mikor milyen forradalmat, közbotrányt jelentenek Erdélyből. "Ámokfutó hatvaniak rágyújtották Kézdivásárhelyre a Vigadót", "Nagy Nándor alsónadrágok tucatjait árverezik Kolozsvár főterén", "Üres termek előtt kampányolt Tőkés László és elmaradt minden Rúzsa Magdi koncert, mert aki élt és mozgott, a hatvani betyárok Nándiválogatáscédés buliján tombolt Románia-szerte", "Fehér Ágnes megtalálta a madárinfluenza ellenszérumát", "Ajtócsapástól lilult ujjak művészeti tárlata a kézdivásárhelyi múzeumban"
A színházban sajtós és pr-munkát is végzek, csak szóljatok, ha jó cím kell valahova valakinek valamiért.