triola Creative Commons License 2007.10.29 0 0 19

Mire gondolsz?

De, hogy a nyitókérdésedre is válaszoljak: nagyjából ugyanazt tudom elmondani, amit az előttem szólók. Masszírozás közben ne beszéljen, egyébként van igényem a beszélgetésre.

Kb. 2 éve megtaláltam az eddigi legjobb kozmetikusomat! Még fiatal, 23-25 éves lehet. Nagyon ügyes, istenien masszíroz! Nem simogat, hanem – ahogy korábban írta Kőkapu – érzem is. Biztos tudod, milyen az: nem durván, és nem is simogatva masszíroz, hanem valahogy úgy pont jól! :-) Közben valami kellemes lágy zene szól. Addig nem beszél, és bizony min. 20 percet masszíroz. (Még a mobilját is kiadja az előtérben lévő fodrászhoz és manikűröshöz, mert masszírozás közben nem veszi fel.) Ma is megyek hozzá, és már alig várom. Sajnos ritkán megyek kezelésre, de gyantázásra és pillafestésre gyakran megyek hozzá. A kezelés nála legutóbb 6.300 Ft volt, Gigi-vel dolgozik, ezt nagyon jól tolerálja a bőröm. Eddig mindig egyedül voltam nála, mindig egy vendéggel foglalkozik. Nem krémez “agyonra”, csak azt és annyit használ fel, amennyi éppen kell!

Okulásul azt is elmondom, hogy miért váltottam kozmetikust. Több éve egy olyan kozmetikushoz jártam, akinek tanulói voltak. Tudom, hogy a tanulóknak gyakorolniuk kell, de sajnos nagyon nem jól masszíroztak a kislányok. Aztán inkább péntek délelőttönként mentem, mert akkor a “mester” masszírozott, és sokszor csak én voltam egyedüli vendég. A baj csak az volt, hogy kb. 10 percet masszírozott, a technikája viszont jó volt. (Itt is halk zene szólt közben) Ő viszont ha hívták telefonon, akkor az egyik tanulólány odatartotta a telefont a füléhez, és beszélt. További csalódás az volt, hogy amikor a pilláimat befestette, akkor szinte nem láttam az eredményt! Egy “elszólásból” jöttem rá, hogy mi lehet a gond. Egyszer ugyanis beszaladtam a kislányokhoz egy pillafestésre, és amikor az egyik tanuló kislány bekeverte a festéket, akkor a másik megjegyezte, hogy “ha ezt a XY…néni látná, hogy mennyit tettél bele…” Szóval, ebből rájöttem, hogy kispórolják a festéket. Mellesleg ezután gyönyörű fekete szemeim lettek, nagyon klasszul látszódott, hogy be van festve. De nálam ez betette a kaput. Nem azért fizetek, hogy ne látszódjon az eredmény! Ja, és ő is Gigi-vel dolgozott.

Remélem, hogy tudtam segíteni! Bocs', ha túl hosszú lettem!

Előzmény: Kris-T (18)