AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.28 0 0 4296
Az a gond, hogy a kosárlabda az nem kézilabda, ui. ott van olyan játékos aki csak védekezik, itt a jól védekezés nem elég. Sajna megoldhatatlan, mert tegyük föl tegnap végig Nuber irányít, és nulla ponton tartja Wittmant (muhaha) az se jó mert ha a pécs 80-jából kivonunk 18-at = 62, a mi 69-ünkből levonva Simi 13-át =56 és az így is cumi.
Az klafa lenne ha előre tudnánk ki lesz a legkevésbé ponterős, pl. tegnap Hanga, mert akkor helyette Nubcsi nyomathatná a 100%-os dífenzet és máris nyertünk volna 67-62-re. Most csak vicceltem, de jól esett.
Nuber egy rosszul müködő gépezet hasznos(?) tagja. A kosárlabdában luxus pontot nem dobó embert tartani még ha a védekezése extra. Amúgy Nuberé abszolút nem tartozik az extra kategóriába, amikor Williamset fogta (de minek?, esélytelen volt), szívatta néger rendesen, de nemcsak őt, hanem Barnit is.
Az általad említett Olaj játékosok rossz példák, mondhatnám, hogy csúsztatás a javából: Cziczás nem légiós, nem nullapontos, Sabaliauskas bár légiós volt, de nagyon nem nullapontos, sőt elég jól hármasozott az emlékeim szerint.

Egyébként vitatkozhatunk oldalakon keresztül, tegnap kikaptunk hazai pályán, az eddig lejátszott mérkőzéseink (előkészületik is) nem sok jóval bíztatnak.
Lassan 28 éve nézem/ játszom ezt a játékot, szerintem jobban értek hozzá, mint Te aki megtanultad "könyvből". Ezen nem kell megsértődni, mert a kosárral ellentétben a kézilabdához lövésem sincs és innám minden szavadat a Cornexivel kapcsolatban ha érdekelne, de nem is érdekel.
(A kézilabdát azért nem szeretem, mert a védekezése egyértelműen a szabálytalanságra épül.)

Kiváncsian várom, mit alkotunk Mafclandban, ahol az Univer kikapott.
Előzmény: Törölt nick (4291)