Kymry Creative Commons License 2007.10.28 0 0 13443

Ma végre (jó későn) bepótoltam a Pot Blacket:) A BBC-s kommentátorok annyira édesek, akkorákat röhögtem rajtuk. Főleg mikor leszólták Hendry egyik ütését, és a végén rájöttek, hogy milyen fantasztikus volt, és bocsánatot kértek:D Meg az interjúk is olyan édesek voltak. Úgyhogy fangirl üzemmód ON

Hendry.... Hendry.... Hendry.... (L) <3

14 évesen egy kis tündérbogár volt, meg kell zabálni. És olyan aranyosan nyilatkozgatott. Imádom, hogy a fickó mindig olyan természetes...

(Itt jegyezném meg, hogy Robertson olyan kis.... bocs, erre nincs jobb szó... clumsy:D)

Legviccesebb az volt, mikor egyik kommentátor benyögte: "he never looks happy, does he?" És nem sokkal utána Stephen elvigyorodott. De igazuk van, tényleg mindenféle mókás arcot vág, de nagyon ritkán látszik boldognak.

Amikor meg mutattak neki bejátszást a 14 éves kori önmagáról, annyira zavarba jött, hogy dadogni kezdett.

fangirl mode OFF

Szóval úgy döntöttem, hogy innentől inkább legyen fáziskésésem, de kizárólag BBC-s kommentárral vagyok hajlandó snookert nézni, mert kb 500%-kal emeli a színvonalat. Hogy belelkesedtek, mikor elkezdtek safety-zni! Áááá.... BBC rulez!