Én amikor kezdtem az egész wowot, és még abszolút nem értettem semmihez, egy troll sámánt csináltam, mert öcsém azt mondta, hogy azt próbáljam mán ki! Mivel akkor még sámánból csak troll volt, végülis hordás lettem, de nem sokáig bírtam, asszem komoly 8-as szintig vittem csak el, nem nem tetszett az egész hordás környék, meg a karakterek is olyan bénák.. Mondjuk már a leges legelején is a night elfek voltak a kedvenceim, mert öcsémnek is volt, és mikor mégcsak néztem ahogy játszik, már akkor kinéztem magamnak. Szal aztán én is csináltam egyet, a rugómat. :) Na de a sámánommal totemeztem én is. Aszem többféle van, az egyik gyógyít, a másik meg folyamatosan sebzi az ellenfelet, vagy erősebbé tesz, már nem is tudom. Jópofa kis karakter, de nem hiszem hogy a kedvenceim közé fog tartozni.. Habár majd ha egyszer lesz kiegészítőnk is, valszeg kipróbálom majd az allis sámánt is. :)
Jah, azt én is tökre bírtam amikor egy nagyszintű segít a questekben, főleg ha eliteket kell nyírni, azok meg pár ütéssel elintézik! :D Mondjuk xp-ben nem a legjobb, de vicces! :D
A rugóval meg tényleg csak lopkodással lehet fejleszteni a lock picket, egy bizonyos szint után, mert nagyon ritka ha az utadba esik egy igazi láda. Tényleg sok időt meg energiát igényel, de megéri szépen fejlesztgetni! Még nekem is sokat kell fejlesztenem, mert még mindig nem tudom kinyitni azokat a ládákat amiket STV-ben összeszedtem.. Mindet beraktam a bankba, szal már várom hogy ki tudjam majd nyitni! :D A méregkeverést én is szeretem, és nagyon hasznos is! Már névileg nem is tudom hogy melyikeket használom, de az egyik fegyveremre mindig olyat teszek ami folyamatos sebzést ad, és csomószor volt olyan, hogy el akart menekülni az ellenfél, ment 3-4 lépést, azt meghótt! :D