Érdekes, hogy Te sem és sokan mások sem hajlandóak tudomásul venni a tényeket, és ugyanazt szajkózza hetek óta.
Egyáltalán nem jó a keretünk. Nem most kell(ene) csapatot építenünk. Meg aztán ugye van az a mondás, hogy szarból nem lehet várat építeni, ami kicsit vulgáris, de nagyon találó. Fefe továbbra is ragaszkodik Nuberhez, már csak a vicc kedvéért megtartanám a srácot, hogy hány 0 pontos meccsével győzné meg az ellenkezőjéről.
Leírom én is, hogy SZERINTEM mi lenne a megoldás:
Nuber és Brown azonnal lapát.
Jackson???? Vele kapcs. teljes a káosz: Szuper megváltóként lett beharangozva, miközben a legjobban teljesítő légiósunk posztjára hozták. Elvileg két meccsre (v. két hétre?, mindegy), erre tegnap civilben a padon tapsikolt. Teszteltük, hogyan tud ülni?
Meghosszabbítottuk a próbajátékot? Nem volt esti, csak reggeli rep. járat?
A paksi produkció után megköszöntem volna neki.
Radovicot és Hendersont egyelőre hagynám, bár Freeman "felszabadulása" elgondolkodtató.
Miközben keressük Nuber és Brown utódját (akiket CSAK AKKOR szerződtetünk le, ha tényleg jelentős erősítést jelentenek, az alábbi kezdőötössel állnék fel:
Simi, Hanga, Radovic, Henderson, Zé.
Hanga a betörést és az 1-1-ezést erőltesse, a távoli dobást inkább ne.
Radovic, mint ahogy Sarkat is meg mások is leírták, nem volt annyira rossz, mint amennyire ellene fordult a nép. Valóban olyan aleksicesen többet kéne ültetni, mert nyilván gyorsabban elfárad, mint a nála 5-10 évvel fiatalabbak.
Tehátl nincs itt szó kapkodásról, de tökölni se szabad, mert arra rámehet a szezonunk.
Bírók: nem voltak annyira rosszak, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy nem voltak rosszabbak, mint szoktak lenni, csak a csapatunk gyengesége miatti először ellenük, majd Radovic ellen irányult az ezerfejű dühe. Egyáltalán nem bírós meccs volt. A belemenések 90 %-a tényleg az volt, és ide-oda fújták a baromságokat, ergo nem ellenünk voltak, csak hozták a szokásosat. (Kb. 3-4 éve már leírtam az albakosár fórumán, hogy szarok a bírók.)
Persze voltak nagy hülyeségeik, pl. Simi belemenésénél meg kellett volna adni a kosarat, ill. a csúcs mikor Lapov leszedte a lepattanót, majd ugyanazzal a lendülettel ki is gurult a lábáról a laszti, valamelyikük, asszem Király bele isfújt a sípjába, erre pár mp. múlva a Pécs dobta be alapvonalról a labdát. Hogy miért????????
Radovics kifütyülése: bunkóság és butaság is volt, no meg érthetetlen. Mert ha Radovic lenne a legrosszabbunk, de nem, Brown és Nuber is gyengébb.
Butaság, már valaki leírta, hogy az addig jól büntetőző Borkot sikerült teljesen megzavarni, rögtön dobott is kettőböl semmit, pedig még akkor nem volt elvesztve a meccs.
Megkérdeztem a mellettem ülő haveromat, hogy szerinte miért csak Radovicot fütyülik aki fütyülnek, a többit miért nem? A válasz, mert ő lett úgy beharangozva, mint vajkezű bedobó. Logikus válasz.
Hogy miért bunkóság, azt már többen leírták részletesen. Azért.
Sajnos szó nincs itt "szakértő" közönségről, sok indulatos, kosárlabdához kevéssé értő ember halmaza, akiknek nyilván a nagy része nem olvassa a netet, ezért jó lenne, a Silye a FMH-ban jól lebaltázná őket a bunkóságuk miatt.