Redick Creative Commons License 2007.10.28 0 0 4279

Na akkor fussunk neki:

Először is monnyon le: Nagy Gábor, Minárovits, Halm Rolland, Miljkovics, Matus Gabi, Orsi, Feri bácsi, Sporttárs, 13bodiferi, Veres János és persze Gyurcsány Ferenc.

Aztán hozzuk vissza Farkas Sanyit, Shannont, meg Pálkerti Tomit!

És akkor ugye eljön a Kánaán.

Másodszor: Én szégyellem magam minden fehérvári nevében, akik tegnap kifütyülték a csapatot és Radovicsot. A "szakértő, intelligens" fehérvári közönség tegnap újra bebizonyította, hogy számos bunkó alakot tűr meg maga között. Őket kellene először eltávolítani a csarnokból.

A meccsen a három szürke szenzációs teljesítményével teljesen megzavarta az amúgy sem nagyon működő támadójátékunkat. Ivkovics úgy játszott velük, mint az ördög a templomi orgonán. Stojan tökéletes munkát végzett. (A meccs előtti beharangozó lapocskában meg megint csontig benyalt Fehérvárnak. Nagyon szeretne már itt dolgozni. :-) )

Egy kis egyéni:

Simon: Wittmann magasan túlnőtt rajta ezen a meccsen. Ezzel meg is kaptuk a választ, hogy mire képes a jelenlegi keret, ha Siminek nem megy szinte tökéletesen a játék..  Sok volt az eladott labdája is. Kellene mellé egy ponterős hátvéd, aki tud betörni, így sok terhet levenne a válláról. Lesz jobb meccse is. Hogy milyen személyiség, arról mindent elmond, hogy a meccs végén összehívta a társakat és megtapsolják, a bunkó módon viselkedő, közönségüket. Nagy lélekjelenlétre vall, köszönet érte! Ezt valószínűleg le fogom írni minden héten: főnyeremény a srác!

Hálásak lehetünk Nagy Gáboréknak, hogy meg tudták szerezni NEKÜNK.

(De miket is beszélek, hiszen ez TERMÉSZETES!!!

Ráadásul most éppen kikaptunk, úgyhogy ezen a héten azt játsszuk, hogy utáljuk őket.)  

Brown: Vagy ahogy a füzetecskében írták: Braun. (Még jó, hogy Chris és nem Eva..)

Most már láttuk elég edzőmeccsen és bajnokin is, így mindenki előtt világos, hogy ő nem fogja a "bojani utat" végigjárni.. Egyszerűen ennyit tud.

Okos játékos (13bodiferi felhúzta a bal szemöldökét..), jó képességű, energikus (most felállt a székéből..), kiváló csapatember (most kivetette magát az ablakon.. :-) ). 

Egyszóval egy gyenge játékos, akinek a képességei még a magyar bajnokság színvonalát sem érik el. Az ő posztjára kellene keresni valakit elsősorban. (Vagy Jacksont meg kellene próbálni kettesben, hátha..) 

Radovics: ő végig járhatná Lapov útját, mert látszik rajta, hogy..

Nem tudom, hogy marad-e, de nagyon sajnálom, amit vele tettünk..

Nagyon mély gödörben van, drága közönségünk meg rádobta az első lapát földet is.

Én azért drukkolok, hogy MARADJON és nálunk másszon ki belőle! Persze, ha akar egyáltalán ezek után..

Henderson: Alacsony. Nem tudom, hogy egyes fanyalgók vajon mit néztek azon a három meccsen amikor játszott, de végig az egyik legjobbunk volt és ami még fontosabb stabilan lehet számítani a pontjaira. Viszont alacsony. Védekezésben egy zseni (bár alacsony), megfogta Grebenárt és a Williamset egyaránt. Hátránya, hogy alacsony. Szerintem jó játékos, fontos része a csapatnak. Szeretném ha év végéig nálunk maradna. Sajnos alacsony.

Meccs végi rövid beszélgetésben elmondta, hogy nem igazán érti, hogy minek hozták Jackot a nyakára?! Miért gondolják azt, hogy jobb játékos nála, mert játszott az NBA-ben, ő meg nem? Mikor az odaát csak szerencse kérdése..

Nagyon igaz.

Bencze: Őróla idén mindenki elfelejtkezik. Pedig élete legjobb szezonját futja.

Küzd, harcol, védekezik (itt még azért be-be csúsznak hibák), pontokat dobál, pattanózik. Azt teszi, ami a dolga mindenfajta alibizés és sallang nélkül. A korábban őt állandóan csak kritizáló emberkéktől mégsem hallottam semmi dicsérő jelzőt irányába. Biztos rossz a fülem.. 

Palánk alatti pozíció játékban sokat fejlődött. Tegnap csapatunk legjobbja volt. 

A Pécsre pedig senki sem mondhatja, hogy center nélküli csapat. Zoli derekasan megharcolt velük!

Bravó Zé, csak így tovább!!!  

Cserék:

Nuber: védekezésben nagyon jó, támadásban viszont semmilyen. Kellene, hogy többet vállaljon magára az előre játékban is. Irányítani tud, ha pontokat is el kezdene dobálni, akkor megfelelne csereirányítónak.

Soós: Kapott egy nagyot, ezért csak pár percet játszott. Jó lett volna Alekszics ellen a második félidőben..

Hanga: 2 pont, sebaj, majd legközelebb jól kifütyüljük..

Kíváncsi vagyok, hogy a fehérvári közönség meddig lesz türelmes ezzel a 18 éves gyerekkel. gondolom a 15-20 pontokat is elvárják majd tőle decemberre.

Sokat kell még tanulnia!

Dávid Geri: nem az ő meccse volt, bár azt tetszett, ahogy Lapovot "csapkodta". :-)

Bátran és keményen játszik minden alkalommal.

Pontban több kell tőle is.

Jackson: Ő a padon ülve is magas, ráadásul ronda. Pláne abban a hülye sapkájában.. :-)

Remélem a "főnökök" higgadtak maradnak, változtatnak ahol kell és jó döntéseket hoznak.

(Sporiék vesszőparipája, hogy a légiósválasztás szerencse kérdése. Valószínűleg a szerencse is szerencse kérdése, ezért remélem, hogy légiósválasztásunk szerencséje, végre szerencsés lesz! :-) ) 

Hajrá Albacomp!