"nagyon remélem, hogy az edzőnk kiáll a játékosa mellett, akit ő hozott ide."
Ebben biztos lehetsz, ugyanis tegnap este alig 40 perccel a meccs után, az egyik belvárosi pizzériába ült volna be Miljkovic és Radovic (kettesben) csak éppen nem volt már több üres hely...de bizonyára találtak egy másik helyet a városban, ahol meg tudtak vacsorázni, és gondolom az sem véletlen h az edző ezzel a játékossal óhajtotta elfogyasztani a vacsiját.
Nekem egyébként nagyon tetszett, amikor egy vitatható ítélet után, az edzőnk szó szerint leharapta a bíró fejét. Az a tűz már már Farkas Sanyit idézte, kár hogy a 2 félidőben már kicsit visszafogottabb volt. Halm Roli viszont nem volt szimpatikus amikor egy mási vitatható ítélet után, akkorát ba***ott az ellenőri asztalra, hogy azt hittem kettétörik. Azért van egy határ amit meg kellene húzni.
Ivkovic technikaija tanári volt. 3 pontra feljöttünk, és ekkor egy ártatlan szitu után Ivko eljátszotta a nagy halált, technikai és bejött neki... Újra felpörgött a Pécs és állva hagyott minket. Azt hiszem ez a Pécs idén sokra hivatott, ahogy szerintem mi is azok leszünk...