fefe22 Creative Commons License 2007.10.28 0 0 4271

Ha végigolvastad amit írtam, akkor láttad, hogy a "spivey szintű játékost" írtam Simon cseréjének.

A 10 ember akit felírtam az a "roster" volt, és nem a "depth chart". Természetesen Antal nem játszan 1est a magyar NB1-ben. Sőt.. nem is játszana.

Egyébként meg az alapozás elején, mikora válogatottak még nem érkeztek meg, és a légiósok közül csak Brown volt itt, Antal játszott irányítót az edzéseken..

Mind az 5 légiósunk nyugodtan mehet haza. és még mindig Radovics a legjobb!!

Brown lassú, körülményes, önbizalomnélküli, és tök alibi.

Ráadásul, mikor minusz 8-nál Radovicsot a sok barom kifütyülte a saját büntetőinknél másfél perccel a vége előtt, amikor a 2 bedobott büntivel, még semmi nem lett volna veszve, az okos gyerek odament hozzá, és elkezdte magyarázni borkónak, hogy hogyan kell kizárni a külső tényezőket, és csak  büntetőre koncentrálni.

Nna ezek után jóhogy 0/2-t dobott...

Henderson kicsi gyenge, képzetlen, játékintelligencia nélkül.

És aki azt mondja, hogy ő a megváltó, az vegye már észre, hogy 16pont 4 lepattanó az a teljesítmény, amit istenít. Miközben Körmenden Vavra 25 pont 10 lepattanót hoz.

4es poszton mindenképp nagy erősítés kell.

hogy Nuberre szükség van-e az csak azon múlik, hogy a Brown helyére érkező 2-es tud-e irányítani. Ő is gyenge, de ha csak Simi cseréjeként használjuk (5-6 perc mecccsenként), akkor a jó védekezésével, és önzetlen játékával abszolot megfelelő megoldás.

Radovics meg eddigi legjobb meccsét játszotta. Az első félidőben 9 pontot  dobott.

Ha a másodikban a közönség nem kezdi ki...

Ettől még kurva lassú, és nyugodtan elküldhető.

De az 5ből őt kell elküldeni utoljára. (Ami persze a tegnapi műsor után szinte ki van zárva.)

Előzmény: szstpa (4260)