Törölt nick Creative Commons License 2007.10.28 0 0 15

Én egy magánlakásból kialakított szalonba járok 8 éve (lakhelyemtől 500 méter kb gyalog), a lány, akinék kezdtem, kiköltözött külföldre, de profi csajt szerzett maga után, ő is nagyon megszerettem. Nekem nagyon fontos szempont, hogy a szoba kellemes illatú, hangulatú legyen, más kozmetikus/vendég ne legyen ott, halk szene szólhat, és a szükségesnél több szövegelés ne legyen. Hja, és, hogy rugalmas legyen. Van, mikor miattam bejön szombaton a szalonba, mert hétközben még este sem érek rá.

És hát mindenképpen kell egy erős szimpátia, mégsem mindegy, ki fogdos órákon át.

Itt a vendégek mindig kapnak fehér vagy zöld teát, úgyhogy szerintem teljes kényeztetésben részesülnek. Nekem egy szeánsz 3 1/2 órás, amiben benne van az arcvikszolás/masszírozás, hát- és karmasszázs, láb-, hónalj- és fazongyanta.

Dohányzó kozmetikust el sem tudok képzelni :-/ Az előző lány, és a mostani is 41 évesek, kb érettségizőknek, ha kinéznek. Vékonyak, gyönyörű a bőrük, kedvesek és mosolygósak. Ez a legjobb reklám nekik.