hamar eltévedsz a logika útvesztőjében, kicsit figyelj oda jobban a "ha" és a "vagy" szavakra, amit útjelzőként működnek
tehát HA szabad akaratom van, AKKOR nem működhet az asztrológia, mert mindig az van, amit én akarok
ÉS ennek feltétele, hogy másnak nem lehet szabad akarata, csak nekem, mert különben az övé bekavarhat, az enyémbe
nekem pl. azt jósolták, hogy legkorábban 2012-ben LEHET gyerekem
én hiába akarok már holnap, mondjuk édeskissemmiség-től, ha addig ő nem hajlandó párzani velem
tehát HA másnak is van szabad akarata, akkor nekem nem lehet!
viszont én már láttam az asztrológiát működés közben, így abból indulok ki, hogy működik, vagyis nem lesz gyerekem és determinált vagyok, semmit nem tudok tenni ez ellen
teljes determináció van, ok és okozat, kauzalitás.
ahogy eldobsz egy követ, onnantól már nem lehet beavatkozni az eseményekbe
vagyis, HA működik az asztrológia (vagy az ok és okozati törvény) (és eddigi tapasztalatok ezt mutatják), AKKOR NINCS szabad akarat, determináció van!
kivéve, HA...
nem tudom
talán HA nincs idő
minden most van és a múlt és a jővő eszerint változik
ha hirtelen edeskissemmiseg is úgy dönt, hogy most akar tőlem gyereket, meg én is, az 2008-ben megszületik és onnantól kezdve úgy fogunk emlékezni a múltra, hogy azt mondták, hogy 2008-ban lehet először gyerekem...
módosul az egész múltunk és jővőnk, de nem fogunk rá emlékezni, számunkra akkor is úgy tűnik, hogy működik az asztrológia
aki jobban érti, elmagyarázhatja...