sarkat5 Creative Commons License 2007.10.28 0 0 4263

visszaolvastam. látom, vannak vélemények.

elfelejtettem két dolgot. először is redick: rendes voltál borkoval. kicsit féltem, hogy a sok hülye még meg is dobálja, jó, hogy vigyáztál rá! :-)

másodszor. hányan mondtátok el, írtátok le, hogy azok a játékosok az igaziak, akik sírni tudnak egy meccsen? sokan ugye? mcclendon volt erre mindig a példa, mindenki egyik nagy kedvence.

na, szeretném, ha tudnátok, hogy tegnap este borko radovicnak is könnyek csillogtak a szemében... :-(((

ivkovicnak igaza van és nem hiszem, amit spori írt, hogy ez csak szerbek közti szolidarítás volna. radovic igenis jó játékos. csak hála a közönségnek, valszeg ezt már nem fogjuk meglátni. :-(

a tavalyi szezon után és ismerve a vezetőségünket, akik nagyon szeretnek elkapkodott és méginkább rossz döntéseket hozni, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy őt fogják elküldeni. ezt nagyon sajnálnám, mert nem a hármas poszt a legnagygobb gyengénk, hanem a kettes és a négyes. brown és henderson olyan agyatlan játékosok, akik fejjel mennek a falnak, ezek nem segítenek ki bennünket a bajból. igaz, amit írt valaki: spivey és banks szintű emberek kellenek ezekre a posztokra, brown helyére minél előbb és akkor radovic is tudja azt játszani, amit tud.

nagyon remélem, hogy az edzőnk kiáll a játékosa mellett, akit ő hozott ide. ha ezt nem teszi, akkor óriásit zuhan a szememben. egyébként miljkovic-csal annyiban már megbékéltem, hogy ezzel a kerettel azt játszatja, amit lehet. csakis a védekezésen lehet a hangsúly, mert nincsen egyetlen olyan emberünk sem, aki képes lenne improvizatív támadójátékra. radovic ilyen lehetne. edzéseken ilyen is. csak idő és főleg némi türelemre lenne szüksége szerencsétlennek.