caixa Creative Commons License 2007.10.28 0 0 14

Most lehet, hogy osszekavarlak (egyebkent jo otlet, hogy igy tajekozodsz:), de en pl. szeretek beszelgetni es nem kedvelem, ha mufurc, sotlan a kozmetikus, a fodrasz. Akihez jarok, egy nagyon kellemes kora kozepkoru no, akivel jokat lehet dumalni es en igenylem is, mert eleg intelligensnek talalom.

Egyebkent az en szempontjaim:

- legyen flexibilis, a fenti noci este 8-kor is fogad vendeget (nem a sajat lakasan), ha ugy adodik, 10-ig marad, bejon szombaton (en voltam nala marc. 15-en is, egymasnak adtak a kilincset a vendegei)...valahogy megoldotta a gyerek-felugyeletet

- legyenek aranylag jo gepei, a kozmetikusom elozo helye meg osleny volt, szovetkezeti formaban es ott utaltam, hogy olyan elnyutt, nem tip-top volt az elektromos kezelo gepe (sajnos o valamiert nem szereti az ozonos nyavalyat, pedig en annak a szagat szeretem)

- negativum, hogy egyes kezeleseknel a kezembe adja ezeket es magamnak csinalhatom (jo, ez kb. 5 perc es en legalabb tudom, hol esik jol), foleg ha mas vendege is van egyszerre

- lehet parhuzamosan vendege, de legyunk elcsusztatva idoben

- a hasznalt termekek engem nem erdekelnek, a Ilcsi sem volt nekem rosszabb, mint a Gigi az elozo nonel, de ha kell, a nyomkodas es a masszirozas legyen alapos, ne 5 percben tudja le

- ar, ar, ar es megkozelithetoseg (illetve ne lehessen belatni)..spec, ahova en jartam, igaz, semmi extrat nem igenyeltem, de meg iden februarban is 5000 alatt megusztam a dolgot, fovaros, kulso kerulet

- vallaljon intim gyantat es kozben legyen ura a helyzetnek (pl. ezt a kozmetikusom eleg jol kezeli), keri, hogy segitsek (ezt-azt felrehuzni :), igy az egesz olyan steril es nem kellemetlen egylatalan

- amit meg megtehetne, az az, hogy bonusz szolgaltatasokat ad (pl. volt, hogy a paraffinos kezfurdot felajanlotta, neki ez nem kerult sokba, de vevocsalogato a jovore nezve)