GordonGekko Creative Commons License 2007.10.28 0 0 4258
ma szégyelltem magamat fehérváriként... nagyon. aki kifütyüli a saját játékosát az húzzon haza. dobja ki a bérletét és menjen a Haki Tamás fan club-ba!

attól h kiutáljátok radovicsot nem fogja bedobni. nem szándékosan hagyta ki. nagyon is akart. a sportban van olyan h nem esik be a dobás...

szánalmas volt... ahelyett h segítettük volna a fiúkat... össze is vesztem pár emberrel emiatt

amúgy a meccs nem volt rossz. védekezésben pár oltári hibát leszámítva jók voltunk, csak a támadás volt nagyon vékony, meg a Kicsi volt túl jó odaát. :(

Zét dícsérem. tovább ezen az úton!!!

a jv-k: bizony más csarnokokban ezzel a produkcióval élve nem úszták volna meg. én fizetek 100 fröccsöt annak az úrnak aki annak idején szamost lerúgta a vok-ban, egy bizonyos szolgáltatásért. ha valaki ismeri, adja át.

a fütyülőknek: akkor miért nem volt fújolás mikor évekig ment az alibizés nálunk?? mikor abból csináltak sportot a volt játékosaink hogy mennyi meccs alatt tudnak edzőt buktatni? nem emlékeztek? Farkas, Kruscsics, Fodor.
most végre van egy hajtós és szerintem szerethető csapatunk, ászok nélkül, akik győzni akarnak. 2 streetballer feka nem oldja meg a gondjainkat...