fefe22 Creative Commons License 2007.10.28 0 0 4242

"Gondoljatok bele, így szezon közben milyen külföldi az amelyik szabad, nem kelt el eddig?"

http://www.nba.com/transactions/current_month_transactions.html

csekkold ezt a linket, ott írnak pár amcsit, akik most a napokban lettek szabadok, és van rá esély, hogy kicsit jobbak, mint a mi légiósaink...

Ja meg álítólag valami Banks nevű srác is szabad még.

Én alapvetően korainak érzem ezt a mai szurkolói vélemény kinyilvánítást.

Az elmúlt pár évben rendszeresen a szurkolók nyomására, tüntetésére történtek játékos-, edzőcserék, és ez nem helyes...

Ennek ellenére, ha a közönség így viselkedik, a vezetőségnek nem nagyon van más választása.

Most, hogy Radovicsot teljesen "kiutáltuk" (ami szerintem is full gáz volt, már csak azért is, mert Brown ma is bőven sokkal szarabb volt nála), meg amúgy is a nagyonsima 15 pontos hazai vereségek után nálunk általában, simán elképzelhető, hogy edző és légióscsere várható.

Én azt mondom kapja meg megint Matus a csapatot!

Küldjük el az 5 légióst egytől egyig, és hozzunk 2 nagyon kiemelkedő szintű amerikait. Egy Banks szintű 4-est, aki minden kategóriában, megbízhatóan képes a mezőny fölé nőni, és egy Spivey szintű kettest, aki támadásban bármikor azt csinál, amit akar, és ha kell védekezni is tud, és képes betölteni a csereirányító szerepét is.

(A Banks és Spivey szintű légiósok tőlem ők maguk is lehetnek, de bárki más is a fenti linkről, akinek az elmúlt héten derült ki, és egy hajszálon múlott, hogy nem az NBA-ben fog játszani az idén.)

Akkor aztán kiállhatunk egy olyan csapattal, ahol a fiatalokat is kénytelenek leszünk beépíteni, mert nem lesz más ember, de közben minőségileg is ott leszünk, hogy simán bajnokok lehetünk.

Z/SzTibi

Banks/DGeri

Soós/Keller

Spivey/Hanga

Simon/AntalSzabolcs

És ebben a keretben a Banks és Spivey nevek helyettesíthetők bármilyen más, a fenti linken található 4-es, 2-es poszton játszó játékossal.

Előzmény: Feffo (4215)