Feffo Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4232

Mekkora baromság, hogy menjen a vezetőség. Ha Minárovics kiszáll  vége mindennek. Nézzetek már körül a "Sport városban". Fc Fehérvár szánalmas viták arról ki nyúlt le nagyobb lovét a Pénzes-Gaál-Szieben arany háromszögben,  Kunos árulja a Cornexi céget, ez látszik is a kézilabdán, lové nuku, komoly csapat ellen zakó, gyenge ellen küszködés, Ocskayék túl vállalták magukat az Erste ligával, hiányzik még 50 milla, de 2 pontra -12 pont hátrányra ki fog pénzt adni? Az Albacomp az egyetlen csapat Fehérváron ahol 10 éve van lové. Nem Nagy Gábor vagy Minárovics játszik ilyen szarul.

Tudom, hogy ez szentségtörés lesz, de ha Béres Timi befejezi Brnoban a játékot, mi is hivatkozhatnánk a családra és idecsábíthatnánk Sztojant. A jelenlegi edzők közül Ő, Farkas Sanyi és Patonay tudná felrázni ezt a csapatot.

Ma a meccs után beszéltem Sztojannal pár szót, és poénból felajánlottam neki egy Radovics-Alekszics cserét (nem mintha rajtam múlna). Azt mondta higgyem el neki, Radovics jó játékos és bele fog jönni. Ez most vagy a szerb szolidarítás vagy ért hozzá és Radovics két hét múlva Leskot 5 ponton tartja és 38/21-et dob róla.

Ma estére befejeztem, bocs ha hosszú voltam.