Kedves Rostas!Úgye-úgye én már ezt megjósoltam jó pár héttel ez előtt, bukta lesz edzőnek,vezetőknek Brownak,Radonak.Nem hittél nekem és továbbra sem hiszel,túlzóan optimista vagy.Ez utóbbi tíz év leggyengébb csapata el kéne már ismerned. Szerintem is komoly változásokra van szügség még nem késő!Farkas Sanyi,kell és 2 új gyors,erőszakos ponterős bedóbó.Szőrnyű gyengék vagyunk támadásban,semmi elképzelés ,semmi figura csak ,Simi betörései,Henderson példátlan küzdelmei a védőkkel talán egy-egy könnyen kiismerhető Bencze kosár és rengeteg eladott és elszórt labda.Nincs csapatjáték ,ha egyénileg nem oldja meg Simi vagy Henderson csődöt mondunk elől.
Továbbra is azt mondom ez a játék és ez a csapat nem méltó egy 3-szoros bajnokhoz.Nem leszünk az első 8-ban.SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nem színház ,hogy csak tapsolni szabad a mecsen,meg bologatni mint egy Jancsi.
Mért ne lehetne mindenkinek saját belátása szerint akár kifütyülni a leszólni a milliós bérekért betliző játékosokat,vezetőket.
Már mondtam mindenki vállalja döntéseiért a felelőséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!