flixotide Creative Commons License 2007.10.27 0 0 3221

Sziasztok lányok!mindent elolvastam,nem volt egyszerű azt meghiszem,de rég is voltam az igaz!:)Nagyon finomakat készítettetek,köszönöm mindenkinek a sok finom receptet,már a karácsonyit is Andinak!!Gratula az új autódhoz,nagyon szép,remélem örömöd lesz benne!!Ez a csirkés-pite nagyon jól néz ki,és a hólabda is sogórnőm szokta csinálni!

Lilikém:nagyon finomakat alkottál,csodálom a bagettodat is!:)Klári:Szépek a táskáid!Diminek boldog névnapot kívánok!a kisasszony csodálatos!!:))Finomakat csináltál,akkor most főzöcskézhetsz!Muti a csizmádat!!

Erika:Látom mostanában sokat jártok előadásokra ,fogadásokra biztos jó lehet!:)Jobbulást Chrinek!Guszta ételeket tálaltál!

Zita:Te is dolgoztál ma,jó pihit neked,még jó hogy ledolgozod a fimomságokat!:)

Vicus:kitettél a héten megint magadért ,gratulálok,néha rád is fér ,hogy ne főzz ,érezzétek jól magatokat az operában,mibe mentél,mármint ruhára értem??Milyen volt??Hebike:hát bizony nem egyszerű 2 felé föznőd,nekem a Martin nem nagyon eszi meg a húst csak ha darálva van ,vagy a rántott húst,ugyhogy várok ha ráérsz ,azaz kérnék olyan vegás ételt amit megenne,a brokkolit nem szereti,de a többi zöldséget igen!előre is köszönöm!Holnap megyünk a barátnőm kislány szülinapjára,ő sajnos tej és tojás érzékeny,ha hozzánk jönnek akkor süt neki olyan tortát,de már egy piskótát én is tudok,de sajnálom,és 8 éves és még nem nőtte ki sajna!!:(

Boldog szülinapot apudnak!Ildikó:Édesek a kutyusok,de Rolika tüneményes,ezek szerint már elindult!!??Mikor tölti az egy évet pontosan?Kíváncsian várom az ülőgarnitúra képeket!A fogzáshoz pedig sok türelmet kívánok,nálunk is gyakran ébredtek éjszaka sírással,de hát ez is elmúlik hamar!:)

Mindenkinek szép hétvégét kívánok ha tudok jövök hamarosan!Mi jól vagyunk,minden ok,jó volt a táncóra,édes volt a Vani nagyon!Hétfőtől őszi szünet van nagyon nehezen tudjuk megoldani,mert a mami utazik Zalába a temető miatt,de nagy szervezéssel sikerűlt,jól összevesztem a főnökömmel ,jól kicsesztek velünk,januártól dolgozok itt és közölték,mikor erre tartogattam 8 napomat kivenném,hogy nincs csak 2 napom,mert 16 van nekem%!!!Kérdem miért,erre a válasz azért mert áprilistól vagyunk csak bejelentve??::((((Jó nem??Még jó ,hogy az anya napokat apának adtam,nagyon mérges vagyok,nem kellett sok hogy eljöjjek azonnal,de maradtam és állást keresek megint,mert ez vicc parádé ami itt folyik!Nagyon szomorú vagyok,hogy bármit megtehetnek a munkaadók-már amelyik ilyen szemétláda-a mai világba,de szidja a kormányt mint az állat!:(((na majd lesz valahogy,azért ha valaki tud valamit szóljon!előre is köszi,bocsánat nem akartam így le írni,de kijött ,ne haragudjatok rám!Puszi mindenkinek!Összefirkálta labellóval pirossal a falat Martin amit most tapétáztunk,kicsit se vagyok mérges!!Nokedlit főztem,csirkepörit tejfölösen!Na pusza megyek ,mert apa is csesztet már-kicsit ideges a fal miatt,mert ők dolgoztak vele!!!:)))Kriszti :Puszi neked,még írok nem semmi amit ügyködtetek,apóséknál is most lett parkettázva,persze férjuram lett rángatva,na pusza ,sziasztok,jóét,bocsi hogy ennyit írtam!!!!!:)))