draga barataim!
mindannyiotok hozzászólásán külön külön kb 10 percig szakadtam a röhögéstől, sztem az egész folyoso halotta, de komolyan. el se hiszem, hogy ilyen jofej emberek vannak és én a legjobb barataimnak hivom őket.............
én ma nyugizok, 11ig aludtam (tiszta ünnep), aztán bevásároltam, forditottam, főztem, mostam............szoval ma nyugi van. tegnap megcsillogtattam karán a "fantasztikus" hangom. még pár francia dalt is sikerült egész normálisan elénekelnem cathy-val és asszem be is csiccsentettem. erre abbol jottem rá, hogy amikor kértem az egyik dalt, a karaokes bácsi közölte velem, hogy ezt már kértem 1szer. huppsssz. de öregem, seb utan én vagyok itt a 2. főalkesz, amikor a 3. pohár whiskey-met kezdtem az egyik lány megkérezte, h ez már hanyadik. na mondom ezek is papirkutyák. de nekem meg nem lehet teljesen kiesni a ritmusbol, mi lesz velem otthon.
termeszetesen lesz nálam maratoni dumálos este, nagyon kedves és persze megtisztelő, h az én kis pockomra gondoltatok, ahol már megint felvált a csempe........de anya szétkapja rendszert és megcsinaltatja, a bobeszédu csempesfiuval.
remelem jol vagytok.
ferikém, hajra, én is itt porgok ezzel a szép tudománnyal, nagyon szoritok.
heni, remelem szépek a napjaitok, plane, h igy megkomolyodtal, hohoho.
danikam, biztos lehengerlo voltal, én nem aggodok..........csapassad neki.........
orsikam, remelem jol megy ma a munka és, hogy a lehetosegekhez képest jobban vagytok. hiányollak skype-rol................
Kékkel nyilvánvalóan csak franciaul beszelek, nem tud magyarul, ő is francia, hát nem cuki.............szerintem azér nyomom itt a hulyeseget nektek, mert franciaul poenkodni nem hiszem, h annyira tudnék, bár már legalább 2szer sikeult, hohoho
ja, tegnap láttam egy igazi code civil-t, hát nekik se lehet könnyebb, mint nekunk, kb. ugy nézett ki, mint egy jol megtermett biblia, na mondom
párizsba nov 1-4 kozott leszek, még ne pánikoljon senki.............
nagy pusssz és forró ölelés máltára, dundee-ba, budapestre 2szer is, és persze jugoszláviába...........