Hola emberek,
kész, szétröhögöm magam a beírásaitokon!!! Orsi, jelentem, a lánydöntögetés megvolt csütörtökön, de nem a te ágyadban, ne aggódj:D
Heni, érezd magad nagyon jól a családdal, nincs is jobb dolog, mint otthoni kaját enni, nem igaz? A farmerhez pedig gratulálok, hát basszus, mi lesz, ha hazajössz, tökéletes alak, style minden mennyiségben meg komolyodás, ebből esküvő lesz, én mondom:) Az ügyvédnő pedig a nyomodba sem ér, ne aggódj (még a haja sem göndör a szerencétlennek:D)
Ja, egyébként kezdem érteni, h Kevin haja miért olyan göndör, ő már annyi időt töltött Máltán, h ha máshol van, akkor is kitart a természetes dauer, hehe.
Orsi, tök jó, h tudsz menni doolgozni, ahogy írtad, emberek között leszel és kicsit ki tudod kapcsolni az agyad, nem fogsz agyalni egy ideig. Kevin egyébként hogy bírja? Jár dolgozni meg minden? És et hogy bírod? Ha már leülepszik benned minden, írd majd le légyszíves, h mi van, ok?
Én már láttam képet Ori kékjéről a fotóinknál, jól áll neki:) Ori, te most Párizsban vagy egyébként? Vagy az később lesz? Fényképezz ám sokat!!!
Ma este megint lesz keresd a zászlót játék, legutóbb 400-an játszottunk de ez semmi, Torontóban 1600-an nyomták két hete!!! Ma szerintem mi is többen leszünk, mint legutóbb, ja a fővicces dolog: Bálint lesz az egyik védekező kapitány (minden csapatnak két zászlója van). Úgyh támadót fogok játszani (egy 10-15 fős támadó egységet fogok vezetni), nem akarok Bálint parancsnoksága alatt állni:D
Ma voltunk megnézni egy helyet, ahol vszeg az esküvő lesz, ma is lesz ott egy és már minden fel volt díszítve, jól nézett ki a hely de azért durva, h a saját tesómnak (aki csak két évvel idősebb nálam) néztük a helyet...
Amúyg megint a szokásos hétvégi döglés megy, délután lovaglással fűszerezve.
Sokat gondolok rátok és éljen a HODOF-os aktivitás!!!!!!!!!!!!!
Puuuuuusz