Dorinesz Creative Commons License 2007.10.27 0 0 1560

Na hi! Bocsesz, hogy eddig elmaradtam, csak hát a munkahelyemen teljesen el voltam havazva, és otthon meg inkább játszottam. :-DDD A rugómmal már 27 vagyok, és én voltama hülye, mert már rég felvettem a méregkeverős kvesztet, csak éppen nem csináltam meg. :-DDD De szólvam a havernak, mert az volt a thottboton, hogy valami elitet kell kinyírni a torony tetejében, és aztán ki kell nyitni a ládáját. Namost azt az elitet biztos nem tudtam volna kinyírni, így aztán a haver elintézte két lövésből (50-es hunter, és a lövésre talentozott, szal tényleg kb két lövés volt, és kinyiffant az elit). Még fel se értem, és már kinyiffant. :-DDD Meg azt szívtam be, hogy ki kell zsebelni valami élőholt csávót. Én meg nem tudtam először, hogy melyik az, és mire észrevettem, hogy az az, már késő volt, mert észrevett, és ki is nyírt a fenébe azonnal. A haver meg nem mert beleavatkozni, mert nem tudta, hogy mit kell csinálnom, meg én se tudtam előszörre. Szal akkor meg is haltam, de nem baj, aztán már tudtam, hogy ő volt, és őt kell kizsebelni. Szal az a kveszt megvan hál istennek, és már tudok is mérget keverni. :-DD Tök röhejes, ahogy csöpög a fegyveremről az a zöld trutyi. :-DDD Aztán elmentünk a farkasemberes instába a haverral, mert neki kellett volna onnan egy kard vagy mi, az altjának. Hát amikor az alttal mentünk, akkor lépten nyomon meghaltunk, aztán elegünk lett, és visszajött a hunterével. :-DD Na akkor voltak nagy gyilkolászások. És azért mentem a rugómmal, mert volt egy pár locked láda, amit csak a rugó tud kinyitni, és hát úgy gondoltuk, hogy hátha abban van az a fegyver, ami kell neki. De amikor a rugómmal mentünk, akkor rohadtul nem volt ott egy locked láda sem, szal biztos ez volt a szivatás, hogyha rugóval mész, akkor nincs ott, ha meg anélkül, akkor ott van, szal így se úgy se tudod kinyitni...

A ládanyitogatásra meg rájöttem. Mert elmentem lakeshire-be, és azzal töltöttem csak egy délutánt, hogy felfejlesszem a lockpickinget maxra. És aztán meg elgondolkoztam, hogy most hogyan tovább? Van valami lockpicking tréner? Kérdeztem gildben, senki nem válaszolt, aztán utánanéztem a thottboton, és ott azt olvastam, hogy minden szintlépésnél kapok plusz öt skillpontot, amivel fejleszthetem. Szal elég gáz. Na mindegy. Wetlandsban is van egy csomó locked láda, ott is lehet gyakorolni. Meg a nővérem mondta, hogy az elfeknél is van olyan hely, ahol vannak ládák elszórva, de az is olyan max 25-ös szintig, szal magasabb szinten tényleg úgy kell, hogy lopkodsz, és így szerzel ládákat. Vagy hát nem tudom. Az ember egyszer-egyszer azért bele szokott botlani egy-egy locked ládába, szal lehet fejleszteni a nyitogatást, csak nagyon lassan.

De a hunteremmel már mindjárt 40 vagyok! :-DDD És csak azért ment ennyire lassan, mert közben kezdtem egy warriort, meg egy sámánt. A warriort kb most kezdtem újra harmadszorra. Mert először ember warriort indítottam. De hát az ember karakterek annyira nem tetszenek, és mondták a nővéremék, hogy a draeneiek tudják magukat gyógyítani még akkor is, ha warriorok, szal elkezdtem egy daeneit. Na az pont warriornak nem jó... :-DDD Merthogy míg az emberrel levertem kettő velem egyszintűt is egyszerre, a draeneivel nem ment, csak úgy, ha gyógyítottam magam közben. És ha az ellenfél két szinttel magasabb volt, egyszerűen semmit nem tudtam vele csinálni... Na akkor úgy döntöttem, hogy az rossz, mi legyen? Night elf? Kérdeztem a havert, hogy az mennyire gáz, jobb-e mint az ember, stb. Ő megnézte a neten, és azt mondta, hogy ha mindent egybe vetünk, akkor leginkább embert kéne nyomatnom, így hát visszatértem az emberre, és most már ennél is maradok! :-DDDD De tényleg nagyon cool az ember harcos, és egy csomó mindent csak az ember harcos tud, a többi nem. Szóval így a legjobb. :-D A sámánt meg most kezdtem, az természetesen draenei, de sámánnak kiváló, mert pont erre találták ki, de még csak alacsony szintű, van már totemem, tök cool, de még nem jöttem rá, hogy azok a totemek mire valók...

Na megyek kajálni. :-D

Előzmény: blackrat (1555)