életSOja Creative Commons License 2007.10.27 0 0 285
Jó reggelt, jó reggelt kedves liliomszálaim!!!!

Heni, igazad volt; Feri felejtsd el a vizsgás kérdéseinket és írj bármi másról, ami kikapcsol! csak íííírj!!! ja, és ha találsz Bogyi, Orsika, életSOja utcatáblát, akkor kérlek kövess el szabálysértést és tulajdonítsd el nekem!!! :) uhhh, ez asszem felbujtás egy nyilvános fórumon... de ha vki olvassa majd jól eltűnök egy még elveszettebb országba mint Málta... :D

asszem Ori és Heni lesznek az új Orsikák mire hazaérnek! azért el ne fogyjatok lányok!!! Heni, téged ezer éve nem láttalak webcam-on, de csatlakoznom kell ahhoz h Ori kékje csak úgy eszi a kilókat!

Danika, nagyon büszkék vagyunk rád!!! de tényleg! és ne aggódj, tuti h visszahívnak. hülyék lennének egy pre-sztárjogászról nem tudomást venni!!!
remélem a kicsi szíved jól van és döntögeted a csajokat... csak nem az én ágyamban! :D

Heni, tudom h neked is ezer dolgod van, meg tanulni is kéne... dehát a család az család! érted... akkor is ez az első... szóval használd ki az időt velük és egyél annyi hazait, amennyit csak lehet!!! :D
Amúgy ki a szarkeverő, akiről írtatok? Karl???

Ja, ne értsétek félre; nem bántódtam meg a Jugoszlávián egyáltalán... már annyit hallottam... egyáltalán nem veszem már magamra az ilyeneket...
értitek, én sem tudnám felsorolni az USA összes államát vagy az összes ázsiai országot... de sztem ha valaki az Eu-ban él, akkor legalább az EU államait illene ismerni. Ha nem, asszem ez nem rólam állít ki szegénységi bizonyítványt. Ennyi!

Azt h még dolgozom fel a dolgkat úgy értettem h nyilván mindig történik vmi... vmi új, vmi ami bonyolítja, változtatja a dolgokat. Próbálom követni az eseményeket, okos és higgadt maradni. amíg én sem tudok semmi konkrétat, addig meg nem akarok stresszelni senkit. meg tudjátok, annyi olyan dolog van itt, amiről beszélnék is, de úgy gondolom, ha szavakba öntöm, akkor már ledegradálom, olyan magas szintű dolgok... meg sem fogalmazhatóak... (remélem értitek)
De jól vagyok, tényleg! paradoxon, de talán még soha nem voltam ilyen nyugodt és kiegyensúlyozott... és sokat változott az értékrendem is, amiek nagyon örülök.
Ma este végre dolgozom, aminek nagyon örülök, mert hát a lé meg emberek, meg társaság... szóval próbálok örülni kis dolgoknak is!!! és jelentem jól megy és nem úgy h erőltetem... (remélem ez is érthető! bocsi, kicsit magamnak is nehéz megfogalmazni a dolgokat!)

Szép szombatot mindenkinek!!!!
Jó tanulást, pihenést, családozást nektek!!!

Cupp!!!

P.S.: Bocsi, nem tudom hogy sikerül mindig az én hozzászólásom a leghosszabbra. remélem nem unjátok magatokat halálra rajta!!!

Sindler Orsolya
HODOF
Bahar ic-Caghaq

hehe... Ori tán szabadon!!! :D