13bodiferi Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4172

Kezicsókolom, jó reggelt, szervusztok.

Szerintem nem lesz változás a keretben. Most olvastam a megyei sajtóterméket, abból arra következtettem, hogy nem lesz változás.

Miért is lenne: Braun jó és okos, remek csapatember, mosolyog, lányokkedvence,blablabla.

Jackson (a vadállat): ma bebizonyítja, hogy mennyire jó játékos. Mer az. Nem értek a kosárlabdához, de minden megmozdulásán látszik, hogy milyen képzett. Egy kezében legalább 6-7 lapattanó benne van meccsenként. Nála egy gond van, nem csapatember, nem mosolyog (meg még nem is jóképű. ha az volna, biztos sok kedves hozzászólást kapott volna) 

Egyébként sok hasonlóságot vélek felfedezni vele kapcsolatban, Banks-hoz hasonlóan. Banks az első hónapban edzésen nem volt hajlndó még a labdáért sem felugrani, végig alibizte az edzéseket. (bár abban az időben pár seggrepacsi és buksi meghozta az eredményét).

Ezek a gyerekek (mármint az NBA szele által megfútt istenek)  úgy jönnek el hozzánk, mint a sztárok a vidékre, a falusi legények közé, elöszőr felmérik, ki mit tud, utána vagy megmutatják ők is, vagy nem (ez alól kivétel az, aki csak mosolyog, edzésen űzi-hajtja a többieket, megdícséri a fiatalokat, stb., továbbá kevés a tudása: ezt nevezzük csapatembernek). Nagyon nehéz felpörögni a tespedtségből, mert ahogyan Dzsekszon-on is látszott, kissé megsértődött az ellenfélre és a játékvezetők illusztris társaságána kivételes tudású és emberi tartással megáldott, végig korrektűl bíráskodó, a testi épséget szem előtt tartó tagjaira.

Jackson profin nyilatkozik, az már biztos, szerencsétlenségére nem sok nyilatkozási lehetősége van, mert ha ma nem menne neki (EZ FEL SEM MERÜLHET! 17/3-31/12 pont között várok tőle. JA, DZSEKSZONT NEM ÉN HOZTAM IDE!), akkor már több okosságot nem hallunk tőle. (egyébként ismereteim szerint Henderson abszolút profin áll a dolgokhoz, nem látni rajta, hogy mellőzik, ugyanúgy hajt és odateszi magát edzéseken).

Ja, egyébként (Dévu) Nuber(a) is a kedvencem, csak dobingálhatna pontokat. Ő olyan olcsó játékos, hogy tagdíjat fizet, egyedül a NO THANKS együttessel kötött reklám megállapodást, senki mással.

Ma egyébként 65:47-re legázoljuk a Pécset, ebből Dzsekszon a pontok felét dobja, rajta kívül Simon dob még 22 pontot.