na hejhó!
én is vágólapra szoktam tenni előtte, csak tegnap valahogy elnavigált az oldal mielőtt megtettem… mleeee.
ori beszólásain én is szétesek, remélem sejttag a humorod csillogtatása a szupi lelkiállapotodat tükrözi, és minél hamarabb szeretnék látni egy „én is a kékem” c. képet! (höhöhöhö, de ugye már csak franciául beszélgetsz vele?) el sem hiszem, hogy a kis alföldi jányból (csak úgy,mint jómagam), - aki 4 éve a számítógépnek még semmi jelentőséget nem tulajdonított – először cybergörl, aztán meg iggazi sportasszony lett!!!! tegnap a fejemre kellett húznom a párnát, hogy ne ébresszem fel anyámékat a röhögésemmel, amikor a „ha rosszul veszem a levegőt” résznél jártam. mondanom sem kell, az eredmény webcamerán keresztül is szembetűnő, úgy sejtem már megint nagy a fejed a testedhez képest!
orsikám, velem közölték amikor a prágai tavaszról beszélgettem az egyik vendéggel, hogy hogy megváltozik az arcom, amikor hazám történelméről beszélek :D volt már olyan is, hogy oroszország mellé határolták be kishazánkat. és tudom, h egy nagybácsi az másabb, de arra jöttem rá magvas élettapasztalat gyűjtésem közepette, hogy a bunkó embereket sajnos csak úgy érdemes kezelni, hogy lesüllyedsz az ő szintükre, ha kedves az ember azt nem tudják hova tenni. ezen felbuzdulva a múlt héten két vendéget is leosztottam, akik azóta érdekes módon kezesbáránnyá változtak, lehet csak így esett le nekik, hogy attól még, hogy alapvetően pozitívan viszonyulok az emberekhez, még nem vagyok idióta. amúgy meg igazán mondhattad volna neki, hogy szólítson csak nyugodtan penelopénak ;) azt akartam még írni, hogy írtad, h a főnöknő legutóbb rendes volt, azért ez megnyugtató, h kevinen meg a a csládon kívül vannak még érző emberek körülötted! nagyon remélem, hogy sikerül olyan döntést hozni, ami mindkettőtöknek a legjobb! és írj mindent, ami könnyít, mi meg szurkolunk, koncentrálunk, bombázzuk a szeretetsugarakat európa különböző részeiről! (legfőképp persze jugoszláviából)
ferikám, igazán kreatív ajándékot találtál ki és nagyon gratulálok a hónapfordulóhoz! (itt zárójelben leírnám mégegyszer a címemet – DD1-1EF, top floor, 30 Meadowside, Dundee, Scotland, hogy ha henike utcatáblát találsz, akkor tudd, hogy hova kell küldeni! deamúgy egy budapest táblával is beérem, ráér karácsonyig, már írtam a jézuskának.) na de innen meg az jutott eszembe, hooogy ha karácsonykor mindenki otthon lesz, akkor csináljatok már magatokról valami videót amikor együtt lelkiztek, vagy írjatok olyan levelet, amibe mindenki beleír ééés küldjétek már eeel nekem léégysziii!
amúgy meg szegény ferigyerek keményen tanul, feljön ide lazítani és itt is a vizsgákról kelljen beszélnie szerencsétlennek? mindgy feri miről írsz, csak írjál. (nem mintha engem nem érdekelne, hogy mikor kell szorítani, csak na, értitek.
danibéjbe: gratulaaaa az interjúhoz, nem is te lettél volna, ha nem megy minden flottul még másnaposan is és amúgy meg mi egy nemzetközi vén ügyvéd luvnya hozzám képest? :D na remélem most döngöltem földbe a magyarországi jogi karrierem, de persze erre fittyet hányok, hisz jól kereső és nagytekintélyű férjem lesz dani személyében.
asszem most jön az, hogy én:
na hát én jól vagyok, amint megpillantottam anyáékat a reptéren, mintha minden (amúgy valójában pitiáner) problémám elillant volna. most edinburghból lopom a netet, kurvára tanulnom kéne, deháátööö… értitek. szoval ma várost néztünk, majd kifagytunk a nyitott tetejű dáböl dekörön, de nagyon szupiságos volt! azt mondták, megkomolyodtam. nem hiszitek el, kajakra telepakolták a nagy piros bőröndöm kajával!!! na lényeg, hogy minden ok, jól esik a relax, lassan három hónapja nem aludtam olyan jól, mint tegnap éjszaka.
ja és hogy a picsulós része se maradjon ki: kihozták azt a farmerom, amit akkor vettem, amikor első év után orkóval csudajól lefogytunk, és jó rám! na jó, egy icipicit még szűk, de három töltött káposzta és öt oldalas befalása után próbáltam fel :D
jó hétvégét drágáim!