Hali!
Gyönyörű kutyus!!
Én is igyexem majd fotózni a maestrot, csak nem egyszerű feladat "nyugodt kutya"felvételt készíteni:).
Moya, ne aggódj, nem tűnök el, be vagyok én már ide betonozva - vagy fundizva??
Épp most jártam Bagiránál, segített kitakarítani a kutyalakot, másfél négyzetmétert fél óra alatt söpörtünk fel kettecskén, nem volt rossz móka!!!Pont a szőnyegeivel szenvedek, mert tegnap nagyon összevizezte, de most van egy pót, majd cserélünk, ha megint esik az eső, hogy ne aludjon a vizesen a kis ééééédes.
Hja, a kutyaház mifelénk is üresen tátong, pedig tégla falazott, cseréptetős, többszörösen szigetelt, szép halacskás szőnyeggel.De kutya, az nincs benne.Néha becipeli valamelyik féltett játékát, ennyi a funkciója.Azt gondolja róla, hogy kamra:).
Egyik nap megijedtünk,mert fehér volt a Bagi háta. Azt hittük, hogy korpásodik a szőre, de kiderült, hogy nekiment a ház sarkának és csak falas.Ő volt a nagy ezüsthátú!
Most elfáradt a szőnyegcipelésben meg a söprésben, alszik, de ha kimegyek lefényképezni,akkor már fel is van éledve teljesen.De majd próbálkozom!
Fundik a lakásban:ti ezt hogy bírjátok?Lehet, hogy csak a mi házunk aprócska, de ha Bagi beszabadul néha, itt kő kövön nem marad!!Nem rosszcsont, csak a nagy popójával lever mindent, meg összeszimatol.Hja, meg sároz.Szóval maradunk a kertikutya létnél!