licika Creative Commons License 2007.10.25 0 0 376

Hali!

Remek, remek! Egyre több itt a szebbnél-szebb fundi azt sem tudom, hova lessek!!!

Moya, szerintem van köze a kutyaviselkedésnek ahoz, amit Te is írtál, hogy ki mikor hozza el.Bagi egy nagy rosszcsont alom főrosszcsont tagja volt, már 5 hetesen kimásztak a téglafal mögül!!!De mind nagyon eltérő vérmérsékletű!!!Amikor elmentünk elhozni Őfundiságát, még asszem hét kölyök volt "otthon", és a 7ből hat rohant elénk mint az őrült szimatolni, táskát kipakolni, meg ruhát tépdesni, de pl neki volt egy öcsikéje,akinek fel sem tűntek az új látogatók, ölben kellett kicipelni a lakosztályából.(Néha arra vágyom, bárcsak őt választottuk volna:)!Nem, ez csak vicc volt!!!)

Szóval szerintem jellemre teljesen mások.

Most meg szegényke kutyatársaság nélkül van, és csak velünk tud birkózni, az meg nem mindig vicces!!

Úgy gondolom, mire felnőnek, mind egyforma okos, kedves Fundi lesz, nekünk csak annyi a hátrányunk, hogy többet kell addíg ruhát mosni-hála a sáros tappancsnyomoknak:)).

Ha ők jól érzik magukat a kutyabőrükben,akkor teljesen mindegy, hogy mi mit gondolunk az ő "optimális" viselkedésükről.

Apropó, kutyabőr!Olyan csinos már a Bagi téli bundája, ha egyszer megszárad, majd lefotózom!

Előzmény: Moya72 (375)