s3girl Creative Commons License 2007.10.24 0 0 3282
Az infralámpa azért is jó, mert ha jóltudom fertőtlenít, de javítsatok ki ha tévedek!:)

Nekem 5leopárdgekkóm volt meg egy Paroedura Pictus(azért latinul írtam, mert a magyar nevét mindenhol máshogy írják..Pl.: Madagaszkári tarka gekkó, de láttam már simán Madagaszkári gekkóként is illetve Madagaszkári nagyfejű gekkóként is feltüntetve.) Ennyi erővel írhattam volna eleve magyarul is, mind1.:)

Már csak 2leopárdgekkóm van és egy Pictus..egyik leóm haldoklik:( Attól a bunkó szemét Pesti gyerektől amelyik gekkókat vettem vmivel megvoltak fertőzve..és még egy Szegedről hozott fiatal gekkómat is befertőzték:((((Az most külön terráriumban van s póbálok harcolni az életéért. Már nemtudok vele is 2naponta Szentesre járni állatorvoshoz, mert ősök is besokaltak.:( A Pestről hozottak már meghaltak:( A doki sem tudta megmenteni őket.
Jah és egy kisfiú gekkót meg eladtam, mert nősténynek vették anyuék, de már akkor láttam h hím. S utóbbi időben a nagy hímem már kezdte terrorizálni, így eladtam egy kis terráriummal együtt, mert már nemférek a szobámban.
Nálam egy 100x50x90-es terráriumban vannak a gekkók, amit párommal háttereztünk be.

Ha visszanézed az eddigi hozzászólásaimat, van rengeteg kép a gekkóimról.

Illetve ma készült kép a kis Pictusról:

Előzmény: Betti-ti (3281)