szerintem túlaggódjátok a paksi meccset. Pakson ki lehet kapni. senki sem fogja elbírni azt hogy két amerikai (ahogy körmenden írják: színesbőrű) nullázzon.
Brown 10 perc alatt nyilván nem váltja meg a világot de 10 percig se csinált semmit. Jacko meg nemtom mitől képzett, nekem nagyon nem volt szimpatikus a játéka. egy Hendersonnal nyerünk szerintem.
amit szeretnék kiemelni: ZÉÉÉÉÉ!!! ezt a játékot vártam tőle régóta. annak ellenére hogy Gulyás 28-at dobott szerintem teljesen jól fogta, támadásban végre tökös volt (ütéssel együtt történő zsákolás pl...) bravó Zolika, csak így tovább!!! télleg!!!
a légiós mellényúlásokról:
Taylor nem volt olyan szar, üresből szinte mindent bevágott, csak mi hozzá voltunk szokva Trusin meg Szizov emberrel együtt cikázó játékához.
voltak azért évközben is fogásaink pl Maroney!!!
az viszont valóban idegesítő, hogy más csapathoz odamegy egy repcsiről épphogy leesett feka (Mészöly után szabadon és korrektebben.:)) és dob 30at. nálunk meg keresi a pályát. Jacko-val nem várnám meg a Pécs meccset. Kenny többet ér.
anyázni meg nem kell, van egy jó edzőnk (Farkas óta a legjobb) és egy alakuló csapatunk. nekem kifejezetten tetszik a játék. (lehetne több pont is persze..:))