Sullivan egyszerűen beteg, így kell tekinteni rá. Nem vagyok pszichiáter, tehát nem tudom pontosan diagnosztizálni a kórképét, de látható, hogy valamilyen komoly lelki betegségben szenved.
Nem azért nem nyújt többet adott esetben, mert nincs benne alázat a játék, a játékostársak vagy a nézők iránt; sem nem azért mert nincs "kedve" játszani, hanem azért, mert képtelen többre.
Egy valamilyen fóbiában vagy mániában szenvedőnek, vagy egy depressziósnak is hiába magyarázod észérvekkel, hogy nem kell félnie, illetve ezt vagy azt tennie, a logikus magyarázatod mitsem ér, mert ezek a lelki bajok így nem oldhatók meg. Ronnie-nak hosszú évekig kellene terápiára járnia, hogy valamilyen előrelépés történjen nála, s akkor alapjaiban megváltozna nemcsak az élethez, de a játékhoz való viszonya is. Én legalábbis így látom.
Ettől függetlenül egyértelmű, ahogy Viva la diva is írta, Fu jobb volt, s bár Ronnie-nak szurkoltam, tulajdonképpen örülök, hiszen Fu még sosem nyert tornát, s neki ez nyilván sokkal nagyobb élmény volt, mint Ronnie-nak begyűjtenie az x-edik győzelmét.
Ronnie szerintem a legzseniálisabb játékos, aki azonban sosem lesz a "legeredményesebb" is egyben.