Eveke18
2007.10.22
|
|
0 0
4123
|
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom. Lenne egy két kérdésem, amit baromira nem értek. Tegnap ott voltam Pakson, láttam az egészet. Ott kezdeném, h. szerintem a Paks jelenlegi állapotában verhető lenne simán. (számítsuk le Gulyást) Amit a csapatunk alakított, nem mondanám rossznak de jónak sem. 2 ember vitte a csapatot a hátán. Simi és Zé. Végre látszik, h. Borko éledezik szóval őt nem sorolnám ide. DE! Nem tudja véletlen valaki, h. Chris miért nem játszott? És, h. miért Sóskát kell beállítani bedobónak egy ilyen meccsen, holott Chris ült? Nem értettem az egészet. Ami pedit Jacksont illeti jó lesz ha haza küldik, mert semmit sem produkált, és ne fogjuk már rá az idő eltolódásra, sem arra, h. új a csapat, mert ezt egy profinak fejben tudni kell kezelni. Szóval küldjék haza, ennél még Kenny is jobb, sőt. Fogadnék rá, h. játszott volna ez nem így történik. Nem bántani akarom a csapatot, mert elvileg drukker vagyok, de hogy lehet, h. ott hagyják a végén a Gulyást 3-ast dobni?????Felelőtlenség!! Van min változtatni, és lehet én az edzővel kezdeném....köszi a lehetőséget. |
|