clone7 Creative Commons License 2007.10.22 0 0 4121
"A Paksnak se íze, se bűze, ja igen, Gulyás. Még az is lehet, hogy a magyar bajnokságban az ő klasszisa egyedüli értékként alkalmassá tesz egy csapatot, hogy elöl végezzen, de nagyon szomorú lenne, ha így lenne. Az amerikaiak megkülönböztethetetlenek, és nem egyformán jók... Tíz perccel a meccs után már nem tudam visszaemlékezni, melyik milyen volt és mit csinált. Mucsics? Lehet, hogy annyira jól védekeztünk, de ha mégsem, akkor ő sem egy extra.

Hogy ennyire simán vezettek ellenünk, az rólunk árulkodik. Viszonylag normális csapatjátékkal egy ennyire egyemberes ellenfelet akárki bedarál. De nálunk is egy ember volt, illetve a Gulyással küzdő Zé is persze, de azt azért nem értem, hogy a védekezni nem akaró, lassú Gulyással szemben miért nem dobtunk ötven pontot. Zé lábon akkor is megverte volna, ha az óriás akar valamit, de difenzben nem akar ő semmit."

:-)))))))))))))))

De a legnagyobbat a "Zé lábon akkor is megverte volna, ha az óriás akar valamit" szösszeneten nevettem.

sporttárs, eddig azt hittem, egy kicsit azért értesz a kosárlabdához, de hogy Benczét bármilyen téren is össze akarod hasonlítani Robival. Hát, hát....