AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4112
Rostas, azért gondolkodj, mielőtt hülyeségeket írsz! (felszólító mondat, tehát felkiáltójel)

Ennyire szarul támadó csapatunk még sosem volt. Katasztrófa.
Ennyi, semmilyen légiósunk sosem volt, pedig állítólag a pénzes csapatok közé tartozunk.
Az általad felsoroltak, igen még Phillips is, álomjátékosok a mostaniakhoz képest.
Az egyedül vmilyen teljesítményt nyújtó Henderson nyakára hozunk egy vékony, lelassult "NBA sztárt", akit hülyére búráztak az egy fejjel alacsonyabb paksiak.
Nuberben nincs pont, szóval hiába "pótolhatatlan", amikor Simi pihen, csak négy emberünkre kell vigyázni. (kicsit túloztam :)
Brownnak betörni kéne, ugrani mint állat, mint minden normális "kettes négernek", ezzel szemben ha tök üresen áll, bedob 1-2 triplát. Emberfogásnál esélytelen a serác.

Hidd el, hogy láttam életemben annyi kosárlabdát, hogy meg tudom ítélni mire elég ez a társaság.
Olyan dobószázalékkal dobtunk, mint egy gyenge ificspapat.
Baszki, ezek a palik többszázezres fizukért nyújtanak értékelhetetlen teljesítményt.
Már a Hervis kupán is látszott, de a Kaposvár elleni bajnokin is, hogy nagyon, de nagyon vékonyak vagyunk. A MAFC három elfogadható fekát talált az utolsó pillanatban, a Körmend a napokban igazolta le Occitit, szóval valakinek nálunk ehhez nagyon nincs szeme, mert meglepődnék, ha ez a Jackson sokkal többet mutatna a Pécs ellen. Eleve a felépítése a gyereknek meghatározza, hogy centernek túl vékony, bedobónak nem elég jókezű, se nem gyors, se nem zsákolta szét a gyűrűt, szóval nem derült ki, mit tud igazán. Ja tényleg, nyilatkozni ...
Ne gyertek ezzel a "de legalább jól védekezünk" semmitmondó panellel, mert erről szó sincs. Van egy átlagos védekezésünk, meg egy extraszar támadójátékunk.
Az előző évek csapatai, a tavalyi is (még a végső verzió is) minimum dobogóesélyes volt.
Most? Hirtelen nem tudok olyan várost mondani, ahova győzelmi eséllyel mehetünk, még az általad lesajnált Vásárhelyre sem.
A 8-ba kerülés nem biztos, sőt!, nemhogy a négybe.

De ha téged megnyugtatnak a látottak, akkor nem szóltam.