AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4104
"Nuber pótolhatatlan"
Ezen két perce röhögök.

Tavaly írtam Drahost, aki idén is stabilan fogja hozni a 15 pontos átlagot, legutóbb
31-et szórt. Nem, nekünk egy előtte sohasem látott csávót kell leigazolnunk.
Azért abban ugye egyetértünk, hogy nem bűn, ha a csereirányító is dob néhány pontot.
És akkor még szóba se került, hogy Simi esetleg rossz napot fog ki, vagy ne adj isten lesérül.

A Bankses sztori ha igaz, akkor pláne felejtsük már el azt a palit. Látható, hogy teljesen öntörvényű és kezelhetetlen. Idehoznánk, két hónap múlva megint megsértődne valamiért, aztán újra lelépne.

Brown tényleg vicc.

Radovic szerintem egyelőre soxódával elmegy.

Az a röhej, hogy valaha mi voltunk a legprofibb klub Mo-n. Most viszont légiósválasztásban rendkívül amatőrök vagyunk. A sokkal kevesebb pénzből gazdálkodó csapatok találnak megfelelő játékosokat.
Ez a videokazetta-nézegelősdi semmit se ér, bármelyik feka csináltat magának olyan "portfóliót", mintha ő lenne a király ebben a sportban.
Vagy az előző szezonban, más csapatnál extrát nyújtó játékosnak kínáljunk visszautasíthatatlan szerződést, vagy csak többhetes (közte bajnoki meccsek) próbajátékok után igazoljuk le végérvényesen. Légiósokról írtam, mielőtt jönne Sportárs a Kámis-HÁkis példájával.
Előzmény: fefe22 (4101)