fefe22 Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4101

Olyat hallottam, hogy azért lett Banks helyett Jackson, mert (bár tény hogy Banksnek nincs csapata) mikor hívtuk, azt mondta, hogy már késő, miért nem kellett akkor, amikor jönni akart.

Valami bennfentes megírhatná, hogy ebben mennyi az igazság.

A mostani légiósokról meg nekem a következő a véleményem:

Brownnak itt semmi helye nincs, nagyon helyes, hogy ma majdnem végig Hanga és Soós volt pályán helyette.

Radovics tényleg nagyon öreg. Amikor a végén, mínusz négynél Simontól kapta azt a teljesen jó indítás-passzt, és kb 5 méter hiányzott neki, hogy elérje, akkor erről végérvényesen meggyőződtem.

Tőlem maradhat, ha ennyire fontos az edzőnek, de 15 percnél többet nem kéne játszania. Kell egy jó amcsi, aki 2-es és 3-as poszton is jól tud játszani.

Henderson, tényleg nem rossz, és nagyon hajtós, nagyon szimpatikus.

Csak ha tényleg bajnokok akarunk lenni, akkor egy Bencze-Dávid centerpár mellé egy sokkal de sokkal kimagaslóbb légiós kell.

Mert tény, hogy Z és Geri nem rosszak a magyar mezőnyben, de ha csak egy Kenny jön hozzájuk a magas poszton, akkor nem sok csapat lesz az NB1-ben, akinél jobbak leszünk a palánk alatt.

Nuber tényleg semmi extra, de megismétlem, pótolhatatlan.

Irányító csere kell. Simi rendszeresen túlpörög, és akkor le kell hozni.

Ő EU-s, és állítólag olcsón is jött, tehát akár ne is tartsuk számon légiósként.

Amire használjuk, arra meg szerintem megfelel.

Jacksonról egyelőre nem igazán mondanék véleményt, de szerintem tuti, hogy nem egy Banks, sőt egyelőre úgy tűnik, hogy mégcsak nem is egy Henderson...