először is Sziasztok!!
régóta olvasgatom az Albacomp fórumát és mint fehérvári kosárrajongó(és egyben 7 éve bérletes) úgy éreztem ideje hozzászólnom...
az idei csapat sztem egy nagy rakat f*s...
néztem természetesen a mai meccset is meg persze kint voltam a két hazain is,ezek alapján az én szubjektív véleményem a következő:
Simon:alakulgat,vannak jó húzásai(szerencsére egyre több),de még mindig csinál néha nagy hülyeségeket
Nuber:nem tudom honnan került ez a gyerek ide,kíváncsi lennék,hogy a szlovák válogatottat milyen emberek alkotják még mert ha ilyenek akkor nem csodálkozom az eredményeiken...amint említette valaki a gyűrűre rá se mer nézni...
Brown:tényleg szimpatikus srác,aki a palánkra csak 6,25 távolságból veszélyes,3 meccs alatt egyetlen értelmes betörését nem láttam...
Hanga:egyértelmű tehetség,közönségkedvenc,kicsit játszhatna többet...
Soós:nekem örök csalódás marad,egyszerűen nem hiszek benne(bocs)
Radovic:a Kaposvár elleni meccs előtt bevallom nagyon vártam hogy láthassam,azóta azt várom hogy üljön végre le a padra...jó,jó ma kicsit javult,de nem hinném,hogy egy olyan bajnokságban,ahol ennyi amerikai légiós van,akik kétszer megkerülik mire leüti a labdát nagy jövője lenne ennek a kimerem mondani "nyugdíjasnak"...
Henderson:tényleg azt hozza amit tud,se többet se kevesebbet...odateszi magát,harcol kűzd,sztem hülyeség lenne elküldeni...azt pedig nonszensz-nek tartom ha a vezetőség a méretei miatt kritizálja,hiszen mindenki tisztában volt a méreteivel,nem a repülőn ment össze
Jackson:szép hogy játszott az NBA-ben na de kérem mi az,hogy egy játékos 8/0-át produkál mezőnyből??volt benne ziccer is nem is kevés...ezt nem lehet az időeltolódásra az összeszokatlanaságra fogni...
Dávid:kicsit darabos a mozgása szegénynek,de dícsérendő hogy ő is mindig odateszi magát,ha kell akár tömegverekedést szít a pályán...
Bencze:nekem mindig az jut eszembe,hogy "majd jó lesz pár év múlva"...csak az a baj,hogy az a pár év most van...nem értem,hogy miért ilyen tesze-tosza néha,hisz az ő magasságával sok opciós lehetőségünk lenne(félreértés ne essék,vannak jó pillanatai)
összefoglalva: nem értem Miljkovic és a vezetőség koncepcióját,mármint hogy miért van nekünk 3 középszerű légiósunk egy olyan magyar mag mellé amely akár sokkal többre hivatott lehetne...ha tehetném,én elküldeném Brown-t és Radovicot,Jacksonnak szerződést sem ajánlanék és a lehetőségekhez mérten hoznék két minőségi amerikait vagy egyet aki viszont lehet hogy nem olcsó de ontja a pontokat,szó szerint...
kösz a lehetőséget,várom a reakciókat...